Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1246
Tomatpure
Engelsk navn
Tomato puree
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 184 kJ 1003
Energi, kcal 44 kcal 1003
total-N 0,256 g 1059
Protein, total 1,6 g 1059
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,4 g 1346
Fedt, total 0,2 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 1346
Tørstof 13,0 g 1346
Vand 87,0 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 61,2 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 734 µg 703 625 - 905 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 2,30 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,30 mg 1 1034
B1-vitamin 0,100 mg 0,088 - 0,108 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,042 - 0,068 4 1022
Niacin 1,48 NE 1003
niacin 1,30 mg 0,95 - 2,08 5 1018
B6-vitamin 0,180 mg 0,183 - 0,187 2 1025
Pantothensyre 0,250 mg T 401
Biotin 1,50 µg T 596
Folat 72,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 9,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 9,00 mg 0 - 16 15 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 433 mg 227 - 554 3 1058
Kalium, K 798 mg 460 - 1430 3 1058
Calcium, Ca 19,9 mg 16 - 23 12 1015, 1030
Magnesium, Mg 30,0 mg 19,7 - 50,0 3 1058
Phosphor, P 41,9 mg 30,1 - 52,2 6 1015
Jern, Fe 0,600 mg 0,27 - 0,92 9 1043
Kobber, Cu 0,150 mg 0,12 - 0,17 4 T 1262
Zink, Zn 0,200 mg 0,04 - 0,30 4 T 1262
Jod, I 2,20 µg 1,5 - 3,5 3 1055
Mangan, Mn 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 T 1262
Chrom, Cr 5,00 µg 3,0 - 6,0 4 T 1262
Selen, Se 0,400 µg 0,2 - 1,0 4 T 1262
Molybdæn, Mo 0 µg 2 T 1262
Nikkel, Ni 30,0 µg 10 - 40 4 T 1262
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 T 1262
Arsen, As 1,00 µg 4 T 1262
Cadmium, Cd 2,00 µg 1 - 3 4 T 1262
Bly, Pb 13,0 µg 12 - 15 4 T 1262
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,031 19,6 1039
C18:0 0,005 3,32 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,15 1039
C18:1,n-9 0,022 14,0 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,090 56,3 1039
C18:3,n-3 0,009 5,63 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,036 22,6 1003
Sum monoumættede 0,024 15,1 1003
Sum polyumættede 0,099 62,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,159 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 5,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,090 56,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 38 150 1059
Leucin 51 200 1059
Lysin 49 190 1059
Methionin 12 45 1059
Cystin 3 11 1059
Phenylalanin 44 170 1059
Tyrosin 22 87 1059
Threonin 41 160 1059
Tryptofan 11 42 1059
Valin 41 160 1059
Arginin 33 130 1059
Histidin 24 94 1059
Alanin 44 170 1059
Asparaginsyre 207 810 1059
Glutaminsyre 589 2300 1059
Glycin 28 110 1059
Prolin 31 120 1059
Serin 49 190 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby