DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1246
Tomatpure
Engelsk navn
Tomato puree
Taxonomisk navn
Solanum lycopersicum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 184 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 120 kJ 1003
Energi (kcal) 43 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 28 kcal 1003
Protein 1,6 g 1059
Protein fra Aminosyrer 1,1 g 1003
Protein, deklaration 1,6 g 1059
Kulhydrat difference 9,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,8 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1346
Fedt 0,2 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,08 g 3 1003
Aske 2,2 g 1346
Tørstof 13,0 g 1346
Vand 87,0 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 122 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 734 µg 703,0 625 - 905 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,30 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,30 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 0,088 - 0,108 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,042 - 0,068 4 1022
Niacinækvivalent 1,48 NE 1003
Niacin 1,30 mg 0,95 - 2,08 5 1018
B6-vitamin 0,180 mg 0,183 - 0,187 2 1025
Pantotensyre 0,250 mg T 401.0
Biotin 1,50 µg T 596.0
Folat 72,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 9,00 mg 1003
Ascorbinsyre 9,00 mg 0,0 - 16 15 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 433 mg 227 - 554 3 1058
Kalium 798 mg 460 - 1430 3 1058
Calcium 19,8 mg 16 - 23 12 1015, 1030
Magnesium 30,0 mg 19,7 - 50 3 1058
Jern 0,600 mg 0,27 - 0,92 9 1043
Kobber 0,150 mg 0,12 - 0,17 4 T 1262.0
Zink 0,200 mg 0,04 - 0,3 4 T 1262.0
Mangan 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 T 1262.0
Krom 5,00 µg 3 - 6 4 T 1262.0
Molybdæn 0 µg 2 T 1262.0
Selen 0,400 µg 0,2 - 1 4 T 1262.0
Fosfor 41,9 mg 30,1 - 52,2 6 1015
Jod 2,20 µg 1,5 - 3,5 3 1055
Nikkel 30,0 µg 10 - 40 4 T 1262.0
Kviksølv 0,1000 µg 4 T 1262.0
Arsen 1,000 µg 4 T 1262.0
Cadmium 2,00 µg 1 - 3 4 T 1262.0
Bly 13,0 µg 12 - 15 4 T 1262.0
Sum mineraler 1320 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,83 g 1 2187
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,031 19,6 1039
C18:0 0,005 3,31 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,15 1039
C18:1,n-9 0,022 13,9 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,090 56,2 1039
C18:3,n-3 0,009 5,62 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,037 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,024 15,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,099 61,9 1003
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,009 5,62 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,090 56,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,256 1059
Isoleucin 38 150 1059
Leucin 51 200 1059
Lysin 49 190 1059
Methionin 12 45 1059
Cystin 3 11 1059
Phenylalanin 44 170 1059
Tyrosin 22 87 1059
Threonin 41 160 1059
Tryptofan 11 42 1059
Valin 41 160 1059
Arginin 33 130 1059
Histidin 24 94 1059
Alanin 44 170 1059
Asparaginsyre 207 810 1059
Glutaminsyre 589 2300 1059
Glycin 28 110 1059
Prolin 31 120 1059
Serin 49 190 1059
Sum essentielle Aminosyrer 310,016
Sum ikke essentielle aminosyrer 1005,57
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 17,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby