Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1248
Ål, rå
Engelsk navn
Eel, raw
Taxonomisk navn
Anguilla anguilla
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1282 kJ 1003
Energi, kcal 306 kcal 1003
total-N 3,056 g 1040
Protein, total 15,1 g 1040
Protein, deklaration 15,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 27,7 g 1364
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1364
Tørstof 43,8 g 1364
Vand 56,2 g 1364
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1800 RE 1003
Retinol 1800 µg 23 - 4200 12 1024
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 30,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 30,0 µg 2 - 35 3 1057
E-vitamin 8,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 8,00 mg 6,4 - 10,1 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,150 mg 0,128 - 0,197 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,310 mg 0,233 - 0,289 6 1022
Niacin 6,70 NE 1003
niacin 3,80 mg 3,28 - 4,10 4 1018
B6-vitamin 0,244 mg 0,210 - 0,293 3 1072
Pantothensyre 0,141 mg 0,125 - 0,150 4 1369
Folat 14,0 µg 6 1803
B12-vitamin 4,40 µg 3,85 - 4,66 3 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,2 - 1,7 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 46,0 mg 19,0 - 79,0 3 1058
Kalium, K 256 mg 179 - 301 3 1058
Calcium, Ca 35,0 mg 14 - 85 5 1030
Magnesium, Mg 15,0 mg 11,6 - 17,3 3 1058
Phosphor, P 200 mg 1364
Jern, Fe 0,350 mg 0,16 - 0,65 8 1043
Kobber, Cu 0,030 mg 0,040 0,016 - 0,050 22 1081
Zink, Zn 2,00 mg 1,90 1,3 - 2,6 21 1081
Jod, I 25,0 µg 11 - 81 9 1041
Mangan, Mn 0,030 mg 0,03 - 0,03 2 1368
Chrom, Cr 1,56 µg 0,02 - 3,7 14 1851, 1915, 1916
Selen, Se 26,3 µg 6,9 - 67,7 31 1890, 1915, 1916, 1946
Molybdæn, Mo 0 µg 1356
Cobolt, Co 1,00 µg 1356
Nikkel, Ni 1,46 µg 0 - 6,5 18 1890, 1915
Fluor, F 0 µg 1356
Silicium, Si 0 mg 1356
Aluminium, Al 0,200 mg 1356
Bor, B 30,0 µg 1356
Brom, Br 0 µg 1356
Kviksølv, Hg 8,00 µg 0,1 - 29,9 45 1081, 1915, 1916, 1946
Arsen, As 61,4 µg 2,1 - 190,0 24 1851, 1915, 1916, 1946
Cadmium, Cd 0,260 µg 0,032 - 0,83 25 1851, 1915, 1916, 1945, 1946
Bly, Pb 0,381 µg 0,00 - 1,1 21 1915, 1945, 1946
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 108 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 856 280 1059
Leucin 1310 430 1059
Lysin 1800 590 1059
Methionin 520 170 1059
Cystin 144 47 1059
Phenylalanin 733 240 1059
Tyrosin 642 210 1059
Threonin 825 270 1059
Tryptofan 174 57 1059
Valin 1010 330 1059
Arginin 1100 360 1059
Histidin 642 210 1059
Alanin 1160 380 1059
Asparaginsyre 1680 550 1059
Glutaminsyre 2510 820 1059
Glycin 1160 380 1059
Prolin 764 250 1059
Serin 1070 350 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby