DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1249
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
Engelsk navn
Pork, thick belly with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1478 kJ 1003
Energi, kcal 358 kcal 1003
Nitrogen, total 2,443 g 2,408 2 - 3,05 40 1331
Protein, videnskabelig 15,0 g 14,77775 12,2 - 18,8 40 1331
Protein, deklaration 15,0 g 14,77775 12,2 - 18,8 40 1331
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 33,1 g 33,4 18,3 - 45,3 40 1331
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,72 0,59 - 0,86 40 1331
Tørstof 48,8 g 49,95 37,4 - 58,5 40 1331
Vand 51,2 g 50,05 41,5 - 62,6 40 1331
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg 13,45 7,7 - 21,2 4 1331
D-vitamin 0,910 µg 1003
D3-vitamin 0,210 µg 0,15 - 0,29 4 1271
25-hydroxy D3-vitamin 0,140 µg 0,11 - 0,17 4 1271
E-vitamin 0,396 α-TE
alfa-tokoferol 0,396 mg 0,365 0,16 - 0,84 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,510 mg 0,53 0,19 - 0,72 20 1331
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,122 0,09 - 0,171 20 1331
Niacinækvivalent 6,53 NE 1003
Niacin 3,80 mg 3,75 2,7 - 4,8 20 1331
B6-vitamin 0,195 mg 0,19 0,14 - 0,31 20 1331
Pantothensyre 0,483 mg 0,49 0,28 - 0,82 20 1331
Biotin 4,64 µg 4,8 2,6 - 6,2 20 1331
Folat 5,10 µg 5,35 2,4 - 6,4 20 1331
B12-vitamin 0,875 µg 0,85 0,6 - 1,4 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 57,9 mg 59 51 - 64 20 1331
Kalium, K 217 mg 219 168 - 262 20 1331
Calcium, Ca 7,09 mg 6,4 4,8 - 13,7 20 1331
Magnesium, Mg 13,2 mg 13,95 1,4 - 16,3 20 1331
Fosfor, P 128 mg 130,5 104 - 151 20 1331
Jern, Fe 0,472 mg 0,46 0,34 - 0,65 20 1331
Kobber, Cu 0,0555 mg 0,05 0,04 - 0,08 20 1331
Zink, Zn 1,31 mg 1,255 0,88 - 1,98 20 1331
Jod, I 0,800 µg 1003
Mangan, Mn 0,01000 mg 0,01 0,01 - 0,01 20 1331
Chrom, Cr 5,30 µg 3 0,4 - 7,3 126 1533
Selen, Se 6,90 µg 0 - 300 231 1102
Molybdæn, Mo 10,00 µg 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,8 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,8 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,028 0,0905 1331
C12:0 0,044 0,143 1331
C14:0 0,481 1,58 1331
C16:0 7,535 24,7 1331
C18:0 3,875 12,7 1331
C20:0 0,075 0,246 1331
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,856 2,81 1331
C18:1,n-9 12,008 39,4 1331
C18:1,n-7 1,284 4,22 1331
C20:1,n-11 0,248 0,815 1331
C18:1,trans 0,130 0,426 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,113 10,2 1331
C18:3,n-3 (ALA) 0,287 0,943 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,458 1,5 1331
Sum mættede 12,036 39,5 1003
Sum monoumættede 14,396 47,3 1003
Sum polyumættede 3,400 11,1 1003
Transfedtsyrer, total 0,130 0,426 1003
Fedtsyrer, total 30,420 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,287 0,943 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,113 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 72 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 757 310 1059
Leucin 1250 510 1059
Lysin 1340 550 1059
Methionin 464 190 1059
Cystin 100 41 1059
Phenylalanin 562 230 1059
Tyrosin 513 210 1059
Threonin 684 280 1059
Tryptofan 164 67 1059
Valin 757 310 1059
Arginin 953 390 1059
Histidin 489 200 1059
Alanin 953 390 1059
Asparaginsyre 1320 540 1059
Glutaminsyre 2270 930 1059
Glycin 733 300 1059
Prolin 562 230 1059
Serin 537 220 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby