Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1249
Grisebryst, stegestykke med svær, rå
Engelsk navn
Pork, thick belly with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Ribbensteg, Svinebryst, stegestykke med svær, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1478 kJ 1003
Energi, kcal 353 kcal 1003
total-N 2,443 g 2,408 2,000 - 3,056 40 1331
Protein, total 15,0 g 14,8 12,2 - 18,8 40 1331
Protein, deklaration 15,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 33,1 g 33,4 18,3 - 45,3 40 1331
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,7 0,59 - 0,86 40 1331
Tørstof 48,8 g 50,0 37,4 - 58,5 40 1331
Vand 51,2 g 50,1 41,500 - 62,600 40 1331
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg 13,5 7,7 - 21,2 4 1331
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,910 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,210 µg 0,15 - 0,29 4 1271
25-hydroxycholecalciferol 0,140 µg 0,11 - 0,17 4 1271
E-vitamin 0,396 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,396 mg 0,365 0,16 - 0,84 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,511 mg 0,530 0,19 - 0,72 20 1331
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,122 0,090 - 0,171 20 1331
Niacin 6,53 NE 1003
niacin 3,80 mg 3,75 2,7 - 4,8 20 1331
B6-vitamin 0,195 mg 0,190 0,14 - 0,31 20 1331
Pantothensyre 0,483 mg 0,490 0,28 - 0,82 20 1331
Biotin 4,64 µg 4,80 2,6 - 6,2 20 1331
Folat 5,10 µg 5,35 2,4 - 6,4 20 1331
B12-vitamin 0,875 µg 0,850 0,6 - 1,4 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 57,9 mg 59,0 51 - 64 20 1331
Kalium, K 217 mg 219 168 - 262 20 1331
Calcium, Ca 7,09 mg 6,40 4,8 - 13,7 20 1331
Magnesium, Mg 13,2 mg 14,0 1,4 - 16,3 20 1331
Phosphor, P 128 mg 131 104 - 151 20 1331
Jern, Fe 0,472 mg 0,460 0,34 - 0,65 20 1331
Kobber, Cu 0,056 mg 0,050 0,04 - 0,08 20 1331
Zink, Zn 1,31 mg 1,26 0,88 - 1,98 20 1331
Jod, I 0,800 µg 1003
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,01 - 0,01 20 1331
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 1533
Selen, Se 6,90 µg 0 - 300 231 1102
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,027 0,09 1331
C12:0 0,042 0,14 1331
C14:0 0,462 1,58 1331
C16:0 7,25 24,8 1331
C18:0 3,73 12,7 1331
C20:0 0,072 0,24 1331
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,823 2,81 1331
C18:1,n-9 11,6 39,5 1331
C18:1,n-7 1,24 4,22 1331
C20:1,n-11 0,239 0,81 1331
C18:1,trans n-9 0,125 0,42 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,00 10,2 1331
C18:3,n-3 0,276 0,94 1331
Andre fedtsyrer 0,441 1,51 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,6 39,6 1003
Sum monoumættede 13,9 47,3 1003
Sum polyumættede 3,27 11,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,125 0,42 1003
Fedtsyrer, total 29,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,276 0,94 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,00 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 70 mg 71 60 - 80 20 1331
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 757 310 1059
Leucin 1250 510 1059
Lysin 1340 550 1059
Methionin 464 190 1059
Cystin 100 41 1059
Phenylalanin 562 230 1059
Tyrosin 513 210 1059
Threonin 684 280 1059
Tryptofan 164 67 1059
Valin 757 310 1059
Arginin 953 390 1059
Histidin 489 200 1059
Alanin 953 390 1059
Asparaginsyre 1320 540 1059
Glutaminsyre 2270 930 1059
Glycin 733 300 1059
Prolin 562 230 1059
Serin 537 220 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby