DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1249
Grisekød, stegestykke af bryst med svær, rå
Engelsk navn
Pork, thick belly with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1478 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1478 kJ 1003
Energi (kcal) 358 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 358 kcal 1003
Protein 15,0 g 14,77 12,2 - 18,8 40 1331
Protein fra Aminosyrer 12,4 g 1003
Protein, deklaration 15,0 g 14,77 12,2 - 18,8 40 1331
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 33,1 g 33,4 18,3 - 45,3 40 1331
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,14 g 20 1003
Aske 0,7 g 0,72 0,59 - 0,86 40 1331
Tørstof 48,8 g 49,95 37,4 - 58,5 40 1331
Vand 51,2 g 50,05 41,5 - 62,6 40 1331
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,0 RE 1003
Retinol 14,0 µg 13,45 7,7 - 21,2 4 1331
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,560 µg 1003
D3-vitamin 0,210 µg 0,15 - 0,29 4 1271
25-hydroxy D3-vitamin 0,140 µg 0,11 - 0,17 4 1271
E-vitamin 0,396 α-TE
alfa-Tokoferol 0,396 mg 0,365 0,16 - 0,84 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,511 mg 0,53 0,19 - 0,72 20 1331
Riboflavin (B2-vitamin) 0,125 mg 0,122 0,09 - 0,171 20 1331
Niacinækvivalent 6,53 NE 1003
Niacin 3,80 mg 3,75 2,7 - 4,8 20 1331
B6-vitamin 0,195 mg 0,19 0,14 - 0,31 20 1331
Pantotensyre 0,483 mg 0,49 0,28 - 0,82 20 1331
Biotin 4,64 µg 4,8 2,6 - 6,2 20 1331
Folat 5,10 µg 5,35 2,4 - 6,4 20 1331
B12-vitamin 0,875 µg 0,85 0,6 - 1,4 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 57,9 mg 59,0 51 - 64 20 1331
Kalium 217 mg 219,0 168 - 262 20 1331
Calcium 7,09 mg 6,4 4,8 - 13,7 20 1331
Magnesium 13,2 mg 13,95 1,4 - 16,3 20 1331
Jern 0,472 mg 0,46 0,34 - 0,65 20 1331
Kobber 0,0555 mg 0,05 0,04 - 0,08 20 1331
Zink 1,31 mg 1,255 0,88 - 1,98 20 1331
Mangan 0,01000 mg 0,01 0,01 - 0,01 20 1331
Krom 5,30 µg 3,0 0,4 - 7,3 126 1533
Molybdæn 10,00 µg 1348
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 1102
Fosfor 128 mg 130,5 104 - 151 20 1331
Jod 0,800 µg 1003
Kviksølv 0,130 µg 0,0 0,0 - 2,3 126 1533
Arsen 2,00 µg 0,0 - 18 266 1102
Cadmium 1,90 µg 1,0 0,0 - 24 126 1533
Bly 5,60 µg 2,8 0,0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,028 0,0905 1331
C12:0 0,044 0,143 1331
C14:0 0,481 1,58 1331
C16:0 7,535 24,7 1331
C18:0 3,875 12,7 1331
C20:0 0,075 0,246 1331
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,856 2,81 1331
C18:1,n-7 1,284 4,22 1331
C18:1,n-9 12,008 39,4 1331
C20:1,n-11 0,248 0,815 1331
C18:1,trans 0,130 0,426 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,113 10,2 1331
C18:3,n-3 0,287 0,943 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,458 1,5 1331
Sum mættede fedtsyrer 12,036 39,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 14,396 47,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,400 11,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,130 0,426 1003
Sum fedtsyrer 30,420 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,287 0,943 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,113 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 70 mg 70,5 60 - 80 20 1331
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,443 1331
Isoleucin 757 310 1059
Leucin 1250 510 1059
Lysin 1340 550 1059
Methionin 464 190 1059
Cystin 100 41 1059
Phenylalanin 562 230 1059
Tyrosin 513 210 1059
Threonin 684 280 1059
Tryptofan 164 67 1059
Valin 757 310 1059
Arginin 953 390 1059
Histidin 489 200 1059
Alanin 953 390 1059
Asparaginsyre 1320 540 1059
Glutaminsyre 2270 930 1059
Glycin 733 300 1059
Prolin 562 230 1059
Serin 537 220 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 59,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby