Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1259
Danbo, 30+
Engelsk navn
Cheese, firm, Danbo, 30 % fidm.
Synonymer
Danbo ost
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1072 kJ 1003
Energi, kcal 256 kcal 1003
total-N 4,451 g 4,295 - 4,561 5 1067
Protein, total 28,4 g 27,402 - 29,099 5 1067
Protein, deklaration 27,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 15,7 g 13,20 - 20,80 9 1067, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,5 g 3,7 - 5,2 5 1067
Tørstof 49,4 g 47,500 - 52,300 5 1067
Vand 50,6 g 47,700 - 52,500 5 1067
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 138 RE 1003
Retinol 132 µg 1003
ß-caroten 68,0 µg 1003
D-vitamin 0,170 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,170 µg 1003
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,055 mg T 1274
B2-vitamin, riboflavin 0,325 mg T 1274
Niacin 6,63 NE 1003
niacin 0,100 mg T 1274
B6-vitamin 0,090 mg T 1274
Pantothensyre 0,340 mg T 1274
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 1274
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 1274
B12-vitamin 1,52 µg 1,38 - 1,62 3 T 1274
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1274
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 737 mg 515 - 1017 5 1067
Kalium, K 82,7 mg 73,5 - 88,2 5 1067
Calcium, Ca 723 mg 656 - 769 5 1067
Magnesium, Mg 32,3 mg 30,7 - 33,8 5 1067
Phosphor, P 580 mg 400 - 810 45 1221
Jern, Fe 0,180 mg 0,12 - 0,24 5 1067
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 4,40 mg 4,1 - 4,7 5 1067
Jod, I 13,8 µg 6,4 - 38,0 46 T 1274
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 9,50 µg 1917
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1274
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 1,06 g 1217
D-mælkesyre 0,320 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,38 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 1480
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g 1217
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,517 3,47 1818
C6:0 0,720 4,84 1818
C8:0 0,346 2,32 1818
C10:0 0,507 3,41 1818
C12:0 0,506 3,40 1818
C14:0 1,46 9,81 1818
C16:0 4,23 28,5 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,75 11,8 1818
C20:0 0,043 0,29 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,200 1,34 1818
C16:1,n-7 0,258 1,74 1818
C18:1,n-9 3,84 25,8 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,123 0,82 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,282 1,90 1818
C18:3,n-3 0,085 0,57 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,1 67,8 1003
Sum monoumættede 4,42 29,8 1003
Sum polyumættede 0,367 2,47 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 14,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,085 0,57 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,282 1,90 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 51 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1560 350 1059
Leucin 2630 590 1059
Lysin 2270 510 1059
Methionin 801 180 1059
Cystin 102 23 1059
Phenylalanin 1470 330 1059
Tyrosin 1560 350 1059
Threonin 979 220 1059
Tryptofan 392 88 1059
Valin 1910 430 1059
Arginin 890 200 1059
Histidin 801 180 1059
Alanin 890 200 1059
Asparaginsyre 2000 450 1059
Glutaminsyre 5560 1250 1059
Glycin 579 130 1059
Prolin 2980 670 1059
Serin 1600 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby