Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1262
Tomatketchup
Engelsk navn
Tomato ketchup, bottled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 479 kJ 1003
Energi, kcal 114 kcal 1003
total-N 0,400 g 0,400 0,480 - 0,480 2 1346, 1825
Protein, total 2,5 g 2,5 3,000 - 3,000 2 1346, 1825
Protein, deklaration 2,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 22,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,9 g 1003
Kostfiber 3,3 g 1 1825
Fedt, total 2,4 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1 1825
Tørstof 28,5 g 1 1825
Vand 71,5 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 49,9 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 599 µg 569 472 - 788 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,50 mg 0,67 - 2,40 2 1034
B1-vitamin 0,040 mg 0,012 - 0,056 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,035 - 0,064 3 1022
Niacin 0,817 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,48 - 0,77 4 1018
B6-vitamin 0,130 mg 0,091 - 0,159 3 1025
Pantothensyre 0,250 mg T 401
Biotin 1,50 µg T 596
Folat 5,00 µg 1375
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,94 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,94 mg 0,00 0 - 16,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1090 mg 817 - 1230 3 1058
Kalium, K 376 mg 375 - 377 3 1058
Calcium, Ca 18,5 mg 13,7 - 23,4 12 1015, 1030
Magnesium, Mg 18,0 mg 15,3 - 19,9 3 1058
Phosphor, P 34,4 mg 26,4 - 43,6 6 1015
Jern, Fe 0,600 mg 0,27 - 0,92 9 1043
Kobber, Cu 0,150 mg 0,12 - 0,17 4 1348
Zink, Zn 0,200 mg 0,04 - 0,30 4 1348
Jod, I 0,900 µg 0,3 - 1,6 4 1055
Mangan, Mn 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 1348
Chrom, Cr 5,00 µg 3,0 - 6,0 4 1348
Selen, Se 0,400 µg 0,2 - 1,0 4 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 30,0 µg 10 - 40 4 1348
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 1348
Arsen, As 1,00 µg 4 1348
Cadmium, Cd 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Bly, Pb 13,0 µg 12 - 15 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 1,10 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,377 19,6 1039
C18:0 0,064 3,35 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,022 1,14 1039
C18:1,n-9 0,269 14,0 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,08 56,2 1039
C18:3,n-3 0,108 5,63 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,441 23,0 1003
Sum monoumættede 0,291 15,2 1003
Sum polyumættede 1,19 61,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,92 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 5,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,08 56,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 60 150 1059
Leucin 84 210 1059
Lysin 80 200 1059
Methionin 18 46 1059
Cystin 8 21 1059
Phenylalanin 64 160 1059
Tyrosin 25 63 1059
Threonin 60 150 1059
Tryptofan 13 33 1059
Valin 64 160 1059
Arginin 52 130 1059
Histidin 40 100 1059
Alanin 64 160 1059
Asparaginsyre 308 770 1059
Glutaminsyre 1000 2500 1059
Glycin 48 120 1059
Prolin 52 130 1059
Serin 72 180 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby