DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1262
Tomatketchup
Engelsk navn
Tomato ketchup, bottled
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 479 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 471 kJ 1003
Energi (kcal) 114 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 112 kcal 1003
Protein 2,5 g 2,5 2 - 3 1 1825, 1346
Protein fra Aminosyrer 1,8 g 1003
Protein, deklaration 2,5 g 2,5 2 - 3 1 1825, 1346
Kulhydrat difference 22,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,4 g 1003
Kostfibre 3,3 g 1 1825
Fedt 2,4 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,73 g 3 1003
Aske 1,4 g 1 1825
Tørstof 28,5 g 1 1825
Vand 71,5 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 99,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 599 µg 569,0 472 - 788 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 1,50 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,50 mg 0,67 - 2,4 2 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,012 - 0,056 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,035 - 0,064 3 1022
Niacinækvivalent 0,820 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,48 - 0,77 4 1018
B6-vitamin 0,130 mg 0,091 - 0,159 3 1025
Pantotensyre 0,250 mg T 401.0
Biotin 1,50 µg T 596.0
Folat 5,00 µg 1375
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,94 mg 1003
Ascorbinsyre 3,94 mg 0,0 0,0 - 16,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1090 mg 817 - 1230 3 1058
Kalium 376 mg 375 - 377 3 1058
Calcium 18,5 mg 13,7 - 23,4 12 1015, 1030
Magnesium 18,0 mg 15,3 - 19,9 3 1058
Jern 0,600 mg 0,27 - 0,92 9 1043
Kobber 0,150 mg 0,12 - 0,17 4 1348
Zink 0,200 mg 0,04 - 0,3 4 1348
Mangan 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 1348
Krom 5,00 µg 3 - 6 4 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,400 µg 0,2 - 1 4 1348
Fosfor 34,4 mg 26,4 - 43,6 6 1015
Jod 0,900 µg 0,3 - 1,6 4 1055
Nikkel 30,0 µg 10 - 40 4 1348
Kviksølv 0,1000 µg 4 1348
Arsen 1,000 µg 4 1348
Cadmium 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Bly 13,0 µg 12 - 15 4 1348
Sum mineraler 1540 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 17,3 g 1 1003
Tilsat Sukker 22,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 22,9 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,10 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,377 19,6 1039
C18:0 0,064 3,35 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,022 1,13 1039
C18:1,n-9 0,269 14 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,080 56,2 1039
C18:3,n-3 0,108 5,62 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,441 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,291 15,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,188 61,8 1003
Sum fedtsyrer 1,920 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 5,62 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,080 56,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,400 1825, 1346
Isoleucin 60 150 1059
Leucin 84 210 1059
Lysin 80 200 1059
Methionin 18 46 1059
Cystin 8 21 1059
Phenylalanin 64 160 1059
Tyrosin 25 63 1059
Threonin 60 150 1059
Tryptofan 13 33 1059
Valin 64 160 1059
Arginin 52 130 1059
Histidin 40 100 1059
Alanin 64 160 1059
Asparaginsyre 308 770 1059
Glutaminsyre 1000 2500 1059
Glycin 48 120 1059
Prolin 52 130 1059
Serin 72 180 1059
Sum essentielle Aminosyrer 483,6
Sum ikke essentielle aminosyrer 1629,6
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby