Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1272
Kartoffelmel
Engelsk navn
Potato flour
Synonymer
Kartoffelstivelse
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1455 kJ 1003
Energi, kcal 348 kcal 1003
total-N 0,032 g 0,016 - 0,048 2 1347, 1825
Protein, total 0,2 g 0,100 - 0,300 2 1347, 1825
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 85,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 85,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 85,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,3 g 0,3 - 0,3 2 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,2 2 1825
Tørstof 85,8 g 84,000 - 87,600 2 1825
Vand 14,2 g 12,400 - 16,000 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1343
ß-caroten 0 µg 1343
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
B1-vitamin 0,005 mg 0,001 - 0,006 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,003 mg 0,002 - 0,004 3 1022
Niacin 0,130 NE 1003
niacin 0,080 mg 0,02 - 0,17 10 1018
B6-vitamin 0,010 mg 0,004 - 0,014 2 1025
Folat 82,0 µg 20 T 839
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,50 mg 3,0 - 4,2 3 1058
Kalium, K 34,0 mg 31 - 37 3 1058
Calcium, Ca 25,0 mg 20 - 32 2 1030
Magnesium, Mg 6,00 mg 6,0 - 6,6 3 1058
Phosphor, P 7,20 mg 6,7 - 8,4 5 1348
Jern, Fe 0,380 mg 0,28 - 0,54 5 1043
Kobber, Cu 0,076 mg 0,008 - 0,13 5 1348
Zink, Zn 0,160 mg 0,03 - 0,38 5 1348
Jod, I 0,250 µg 0,05 - 0,4 5 1055
Mangan, Mn 0,100 mg 0,059 - 0,130 5 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 1,0 - 5,0 5 1348
Selen, Se 0,400 µg 0,4 - 1,0 5 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 4 1348
Nikkel, Ni 3,00 µg 3 - 10 5 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 5 1348
Arsen, As 0 µg 3 1348
Cadmium, Cd 0 µg 5 1348
Bly, Pb 6,00 µg 3 - 9 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,016 19,9 T 4
C18:0 0,003 4,15 T 4
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 2,08 T 4
C18:1,n-9 0,003 4,15 T 4
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,024 29,9 T 4
C18:3,n-3 0,032 39,8 T 4
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,019 23,8 1003
Sum monoumættede 0,005 6,25 1003
Sum polyumættede 0,056 70,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 40,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,024 30,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 230 T 4
Leucin 11 340 T 4
Lysin 12 360 T 4
Methionin 3 85 T 4
Cystin 2 51 T 4
Phenylalanin 8 250 T 4
Tyrosin 4 120 T 4
Threonin 7 210 T 4
Tryptofan 3 95 T 4
Valin 12 370 T 4
Arginin 8 260 T 4
Histidin 4 110 T 4
Alanin 7 220 T 4
Asparaginsyre 42 1320 T 4
Glutaminsyre 27 830 T 4
Glycin 6 180 T 4
Prolin 7 220 T 4
Serin 7 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby