Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1294
Bygmel
Engelsk navn
Barley flour, raw
Taxonomisk navn
Hordeum vulgare L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,720
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1428 kJ 1003
Energi, kcal 341 kcal 1003
total-N 1,578 g 1347
Protein, total 9,2 g 1347
Protein, deklaration 9,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 72,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 64,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 64,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 7,6 g 1347
Fedt, total 3,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,5 g 1347
Tørstof 86,0 g 1347
Vand 14,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1356
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 1347
B1-vitamin 0,330 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1347
Niacin 1,92 NE 1003
niacin 5,70 mg 1347
B6-vitamin 0,330 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 120 mg 1356
Natrium, Na 2,50 mg 1356
Kalium, K 360 mg 1356
Calcium, Ca 23,0 mg 1356
Magnesium, Mg 89,0 mg 1356
Phosphor, P 300 mg 1356
Jern, Fe 4,50 mg 1356
Kobber, Cu 0,560 mg 1356
Zink, Zn 2,80 mg 1356
Jod, I 5,00 µg 1356
Mangan, Mn 1,60 mg 1356
Chrom, Cr 2,00 µg 1356
Selen, Se 1,00 µg 1356
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1356
Cobolt, Co 1,00 µg 1356
Nikkel, Ni 10,0 µg 1356
Fluor, F 50,0 µg 1356
Silicium, Si 34,0 mg 1356
Aluminium, Al 1,03 mg 1356
Bor, B 90,0 µg 1356
Brom, Br 200 µg 1356
Kviksølv, Hg 0,200 µg 1356
Arsen, As 3,00 µg 1356
Cadmium, Cd 2,00 µg 1356
Bly, Pb 3,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 15,8 g 1356
Sukkerarter, ialt 15,8 g 1003
Stivelse 56,0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1344
C12:0 0,000 0,00 1344
C14:0 0,009 0,41 1344
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 0,509 23,6 1344
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,015 0,69 1344
C20:0 0,000 0,00 1344
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,002 0,09 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,255 11,8 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
C22:1,n-9 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,24 57,3 1344
C18:3,n-3 0,132 6,10 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,533 24,7 1003
Sum monoumættede 0,257 11,9 1003
Sum polyumættede 1,37 63,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,16 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,132 6,11 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,24 57,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1356
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 410 260 1059
Leucin 742 470 1059
Lysin 347 220 1059
Methionin 158 100 1059
Cystin 189 120 1059
Phenylalanin 537 340 1059
Tyrosin 268 170 1059
Threonin 331 210 1059
Tryptofan 115 73 1059
Valin 568 360 1059
Arginin 442 280 1059
Histidin 237 150 1059
Alanin 410 260 1059
Asparaginsyre 537 340 1059
Glutaminsyre 2370 1500 1059
Glycin 363 230 1059
Prolin 1200 760 1059
Serin 473 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby