Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1302
Ål, røget
Engelsk navn
Eel, smoked
Taxonomisk navn
Anguilla anguilla
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,947
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1362 kJ 1003
Energi, kcal 325 kcal 1003
total-N 3,104 g 2 1059
Protein, total 19,4 g 2 1059
Protein, deklaration 19,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 27,8 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1346
Tørstof 49,8 g 1346
Vand 50,2 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1800 RE 1003
Retinol 1800 µg 23 - 420 12 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 5,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 5,00 µg 1 1057
E-vitamin 7,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 7,50 mg 2,9 - 12,1 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 0,072 - 0,179 10 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,310 mg 0,218 - 0,484 4 1022
Niacin 6,70 NE 1003
niacin 3,80 mg 2,80 - 5,66 5 1018
B6-vitamin 0,150 mg 0,129 - 0,203 4 1025
Pantothensyre 0,141 mg 0,125 - 0,150 4 T 1248
Folat 14,0 µg 6 T 1248
B12-vitamin 5,80 µg 5,55 - 6,21 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 652 mg 454 - 893 3 1058
Kalium, K 226 mg 106 - 374 3 1058
Calcium, Ca 55,0 mg 43 - 75 6 1030
Magnesium, Mg 21,0 mg 16,2 - 26,9 3 1058
Phosphor, P 250 mg 215 - 333 1343
Jern, Fe 0,650 mg 0,44 - 0,69 6 1043
Kobber, Cu 0,090 mg 0,03 - 0,19 1343
Zink, Zn 2,60 mg 0,2 - 0,9 1347
Jod, I 25,0 µg 7 - 58 6 1041
Mangan, Mn 0,030 mg 0,03 - 0,03 2 T 1248
Chrom, Cr 1,56 µg 0,02 - 3,7 14 T 1248
Selen, Se 26,3 µg 6,9 - 67,7 31 T 1248
Molybdæn, Mo 0 µg T 1248
Cobolt, Co 1,00 µg T 1248
Nikkel, Ni 1,46 µg 0 - 6,5 18 T 1248
Fluor, F 0 µg T 1248
Silicium, Si 0 mg T 1248
Aluminium, Al 0,200 mg T 1248
Bor, B 30,0 µg T 1248
Brom, Br 0 µg T 1248
Kviksølv, Hg 8,00 µg 0,1 - 29,9 45 T 1248
Arsen, As 61,4 µg 2,1 - 190,0 24 T 1248
Cadmium, Cd 0,260 µg 0,032 - 0,83 25 T 1248
Bly, Pb 0,381 µg 0,00 - 1,1 21 T 1248
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 108 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 962 310 1059
Leucin 1460 470 1059
Lysin 1800 580 1059
Methionin 559 180 1059
Cystin 146 47 1059
Phenylalanin 807 260 1059
Tyrosin 683 220 1059
Threonin 869 280 1059
Tryptofan 174 56 1059
Valin 1090 350 1059
Arginin 1150 370 1059
Histidin 776 250 1059
Alanin 1240 400 1059
Asparaginsyre 1860 600 1059
Glutaminsyre 2510 810 1059
Glycin 1150 370 1059
Prolin 838 270 1059
Serin 838 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby