DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1304
Flødeost, 70+
Engelsk navn
Cheese, Cream, 70 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1569 kJ 1003
Energi, kcal 380 kcal 1003
Nitrogen, total 1,505 g 1221
Protein, videnskabelig 9,6 g 1221
Protein, deklaration 9,4 g 1221
Kulhydrat, difference 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 36,9 g 24 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1003
Tørstof 50,6 g 24 1221
Vand 49,4 g 24 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 328 RE 1003
Retinol 314 µg 1003
D-vitamin 0,360 µg 1003
D3-vitamin 0,360 µg 1003
E-vitamin 0,940 α-TE
alfa-tokoferol 0,940 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0350 mg 1217
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1217
Niacinækvivalent 2,31 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,08 - 0,12 31 1346
B6-vitamin 0,0550 mg 1352
Pantothensyre 0,270 mg 1352
Biotin 1,50 µg 1 - 3,6 T 136
Folat 13,0 µg 1346
B12-vitamin 0,220 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
beta-caroten 162 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 472 mg 240 - 778 33 1221
Kalium, K 119 mg 16 1938
Calcium, Ca 230 mg 130 - 360 28 1221
Magnesium, Mg 6,00 mg 18 1938
Fosfor, P 140 mg 90 - 210 28 1221
Jern, Fe 0,300 mg 1217
Kobber, Cu 0,0700 mg 1 T 136
Zink, Zn 0,540 mg 4 1938
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,0350 mg 1 T 136
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 3,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 136
Nikkel, Ni 1,000 µg 1 T 136
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,580 g 1217
D-mælkesyre 0,0300 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,610 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,400 mg 0,001 - 1,5 10 1480
Putrescin 0,330 mg 1 1462
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 2,19 g 1217
Disaccharider, total 2,19 g 1003
Sukkerarter, total 2,19 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,261 3,61 1227
C6:0 0,800 2,29 1227
C8:0 0,520 1,49 1227
C10:0 1,151 3,29 1227
C12:0 1,431 4,1 1227
C14:0 4,082 11,7 1227
C16:0 10,906 31,2 1227
C18:0 3,732 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,520 1,49 1227
C16:1,n-7 0,800 2,29 1227
C18:1,n-9 8,195 23,5 1227
C20:1,n-11 0,420 1,2 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,770 2,2 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,280 0,803 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 23,884 68,4 1003
Sum monoumættede 9,936 28,4 1003
Sum polyumættede 1,051 3,01 1003
Fedtsyrer, total 34,871 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,280 0,803 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,770 2,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 122 mg 24 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 527 350 1059
Leucin 888 590 1059
Lysin 768 510 1059
Methionin 271 180 1059
Cystin 35 23 1059
Phenylalanin 497 330 1059
Tyrosin 527 350 1059
Threonin 331 220 1059
Tryptofan 132 88 1059
Valin 647 430 1059
Arginin 301 200 1059
Histidin 271 180 1059
Alanin 301 200 1059
Asparaginsyre 677 450 1059
Glutaminsyre 1880 1250 1059
Glycin 196 130 1059
Prolin 1010 670 1059
Serin 542 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby