Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1313
Brie, 50+
Engelsk navn
Cheese, Brie, 50 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1372 kJ 1003
Energi, kcal 328 kcal 1003
total-N 3,103 g 1221
Protein, total 19,8 g 1221
Protein, deklaration 19,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 27,8 g 50 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1 1938
Tørstof 50,7 g 50 1221
Vand 49,3 g 50 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 246 RE 1003
Retinol 236 µg 1003
ß-caroten 122 µg 1003
D-vitamin 0,280 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,280 µg 1003
E-vitamin 0,710 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,710 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1217
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 1217
Niacin 4,93 NE 1003
niacin 0,380 mg 2 1938
B6-vitamin 0,235 mg 6 1938
Pantothensyre 0,690 mg 2 1938
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 T 1235
Folat 90,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 255 T 136
B12-vitamin 1,65 µg 12 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 700 mg 380 - 955 30 1221
Kalium, K 152 mg 1 1938
Calcium, Ca 600 mg 510 - 670 3 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 10 T 1235
Phosphor, P 380 mg 300 - 520 30 1221
Jern, Fe 0,210 mg 0,14 - 0,27 7 1043
Kobber, Cu 0,070 mg 1 T 136
Zink, Zn 2,38 mg 4 T 1235
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,048 mg 1 1348
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 6,42 µg 5,58 3,31 - 10,5 9 1887
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 1,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228
Kviksølv, Hg 0,060 µg 1 1348
Arsen, As 1,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1495
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,920 mg 0,001 - 2,3 4 1470
Tyramin 12,4 mg spor - 39,8 4 1470
Putrescin 5,30 mg 0,005 - 12,2 4 1470
Cadaverin 25,7 mg 0,005 - 55,3 4 1470
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,090 g 1217
Disaccharider, total 0,090 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,090 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,950 3,62 1227
C6:0 0,600 2,29 1227
C8:0 0,390 1,49 1227
C10:0 0,870 3,31 1227
C12:0 1,08 4,11 1227
C14:0 3,07 11,7 1227
C16:0 8,22 31,3 1227
C18:0 2,81 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,390 1,49 1227
C16:1,n-7 0,600 2,29 1227
C18:1,n-9 6,17 23,5 1227
C20:1,n-11 0,320 1,22 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,580 2,21 1227
C18:3,n-3 0,210 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,0 68,5 1003
Sum monoumættede 7,48 28,5 1003
Sum polyumættede 0,790 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 26,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,580 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 92 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1090 350 1059
Leucin 1830 590 1059
Lysin 1580 510 1059
Methionin 559 180 1059
Cystin 71 23 1059
Phenylalanin 1020 330 1059
Tyrosin 1090 350 1059
Threonin 683 220 1059
Tryptofan 273 88 1059
Valin 1330 430 1059
Arginin 621 200 1059
Histidin 559 180 1059
Alanin 621 200 1059
Asparaginsyre 1400 450 1059
Glutaminsyre 3880 1250 1059
Glycin 403 130 1059
Prolin 2080 670 1059
Serin 1120 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby