DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1313
Brie, 50+
Engelsk navn
Cheese, Brie, 50 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1372 kJ 1003
Energi, kcal 331 kcal 1003
Nitrogen, total 3,103 g 1221
Protein, videnskabelig 19,8 g 1221
Protein, deklaration 19,4 g 1221
Kulhydrat, difference 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 27,8 g 50 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1 1938
Tørstof 50,7 g 50 1221
Vand 49,3 g 50 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 246 RE 1003
Retinol 236 µg 1003
D-vitamin 0,280 µg 1003
D3-vitamin 0,280 µg 1003
E-vitamin 0,710 α-TE
alfa-tokoferol 0,710 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0500 mg 1217
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 1217
Niacinækvivalent 4,93 NE 1003
Niacin 0,380 mg 2 1938
B6-vitamin 0,235 mg 6 1938
Pantothensyre 0,690 mg 2 1938
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 T 1235
Folat 90,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 255 T 136
B12-vitamin 1,65 µg 12 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
beta-caroten 122 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 700 mg 380 - 955 30 1221
Kalium, K 152 mg 1 1938
Calcium, Ca 600 mg 510 - 670 3 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 10 T 1235
Fosfor, P 380 mg 300 - 520 30 1221
Jern, Fe 0,210 mg 0,14 - 0,27 7 1043
Kobber, Cu 0,0700 mg 1 T 136
Zink, Zn 2,38 mg 4 T 1235
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,0480 mg 1 1348
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 6,42 µg 5,58 3,31 - 10,5 9 1887
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 1,000 µg 1 1348
Nikkel, Ni 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228
Kviksølv, Hg 0,0600 µg 1 1348
Arsen, As 1,000 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,0300 mg 1495
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,920 mg 0,001 - 2,3 4 1470
Tyramin 12,4 mg - 39,8 4 1470
Putrescin 5,30 mg 0,005 - 12,2 4 1470
Cadaverin 25,7 mg 0,005 - 55,3 4 1470
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,0900 g 1217
Disaccharider, total 0,0900 g 1003
Sukkerarter, total 0,0900 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,950 3,61 1227
C6:0 0,600 2,28 1227
C8:0 0,390 1,48 1227
C10:0 0,870 3,31 1227
C12:0 1,080 4,11 1227
C14:0 3,071 11,6 1227
C16:0 8,223 31,3 1227
C18:0 2,811 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,390 1,48 1227
C16:1,n-7 0,600 2,28 1227
C18:1,n-9 6,173 23,4 1227
C20:1,n-11 0,320 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,580 2,2 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,210 0,799 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 17,998 68,5 1003
Sum monoumættede 7,483 28,4 1003
Sum polyumættede 0,790 3 1003
Fedtsyrer, total 26,271 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,799 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,580 2,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 92 mg 50 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1090 350 1059
Leucin 1830 590 1059
Lysin 1580 510 1059
Methionin 559 180 1059
Cystin 71 23 1059
Phenylalanin 1020 330 1059
Tyrosin 1090 350 1059
Threonin 683 220 1059
Tryptofan 273 88 1059
Valin 1330 430 1059
Arginin 621 200 1059
Histidin 559 180 1059
Alanin 621 200 1059
Asparaginsyre 1400 450 1059
Glutaminsyre 3880 1250 1059
Glycin 403 130 1059
Prolin 2080 670 1059
Serin 1120 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby