Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 139
Brie, 60+
Engelsk navn
Cheese, Brie, 60 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1456 kJ 1003
Energi, kcal 348 kcal 1003
total-N 2,830 g 1 2092
Protein, total 18,1 g 1 2092
Protein, deklaration 17,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 30,3 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,6 g 1 2092
Tørstof 53,6 g 1 2092
Vand 46,4 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 282 RE 1003
Retinol 270 µg 1 2092
ß-caroten 148 µg 1003
D-vitamin 0,330 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,330 µg 1003
E-vitamin 0,590 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,590 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg T 1313
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg T 1313
Niacin 4,53 NE 1003
niacin 0,380 mg 2 T 1313
B6-vitamin 0,235 mg 6 T 1313
Pantothensyre 0,690 mg 2 T 1313
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 T 1235
Folat 90,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 255 T 136
B12-vitamin 1,65 µg 12 T 1313
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1313
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1090 mg 1 2092
Natrium, Na 680 mg 1 2092
Kalium, K 89,0 mg 1 2092
Calcium, Ca 505 mg 1 2092
Magnesium, Mg 19,5 mg 1 2092
Phosphor, P 337 mg 1 2092
Jern, Fe 0,123 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,040 mg 1 2092
Zink, Zn 2,50 mg 1 2092
Jod, I 21,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,015 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,590 µg 1 2092
Selen, Se 7,20 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 1313
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1313
Nikkel, Ni 0,570 µg 1 2092
Kviksølv, Hg 0,060 µg 1 T 1313
Arsen, As 1,00 µg 1 T 1313
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Mælkesyre, total 0,100 g 1217
Benzoesyre 0,030 mg T 1313
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,920 mg 0,001 - 2,3 4 T 1313
Tyramin 12,4 mg spor - 39,8 4 T 1313
Putrescin 5,30 mg 0,005 - 12,2 4 T 1313
Cadaverin 25,7 mg 0,005 - 55,3 4 T 1313
Serotonin 0 mg T 1313
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1 2092
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,04 3,84 1227, 2092
C6:0 0,650 2,41 2092
C8:0 0,370 1,37 2092
C10:0 0,830 3,08 2092
C12:0 0,990 3,67 2092
C14:0 3,10 11,5 2092
C15:0 0,320 1,19 2092
C16:0 8,80 32,6 2092
C18:0 2,64 9,78 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,290 1,08 2092
C16:1,n-7 0,420 1,56 2092
C18:1,n-9 5,10 18,9 2092
C18:1,n-7 0,210 0,77 2092
C18:1,trans n-9 0,770 2,85 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,440 1,63 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,080 0,29 2092
C18:3,n-3 0,110 0,40 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,190 0,70 2092
Andre fedtsyrer 0,640 2,37 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,7 69,4 1003
Sum monoumættede 6,02 22,3 1003
Sum polyumættede 0,630 2,34 1003
Sum transfedtsyrer 0,960 3,56 1003
Fedtsyrer, total 27,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,110 0,40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,440 1,63 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 100 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 991 350 1059
Leucin 1670 590 1059
Lysin 1440 510 1059
Methionin 509 180 1059
Cystin 65 23 1059
Phenylalanin 934 330 1059
Tyrosin 991 350 1059
Threonin 623 220 1059
Tryptofan 249 88 1059
Valin 1220 430 1059
Arginin 566 200 1059
Histidin 509 180 1059
Alanin 566 200 1059
Asparaginsyre 1270 450 1059
Glutaminsyre 3540 1250 1059
Glycin 368 130 1059
Prolin 1900 670 1059
Serin 1020 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby