DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 152
Fløde 50 %
Engelsk navn
Cream, 50 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1928 kJ 1003
Energi, kcal 468 kcal 1003
Nitrogen, total 0,298 g 1001
Protein, videnskabelig 1,9 g 1001
Protein, deklaration 1,9 g 1001
Kulhydrat, difference 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 50,0 g 1001
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 1001
Tørstof 55,1 g 1003
Vand 44,9 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 443 RE 1003
Retinol 425 µg 1003
D-vitamin 0,470 µg 1003
D3-vitamin 0,470 µg 1003
E-vitamin 1,27 α-TE
alfa-tokoferol 1,27 mg 1003
B1-vitamin 0,0200 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,0800 mg 1344
Niacinækvivalent 0,467 NE 1003
Niacin 0,0400 mg 1344
B6-vitamin 0,0200 mg 1344
Pantothensyre 0,190 mg 1344
Biotin 0,800 µg 1344
Folat 2,00 µg 1003
Frit folat 2,00 µg 1344
B12-vitamin 0,1000 µg 1344
C-vitamin 1,000 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,000 mg 1344
beta-caroten 220 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 27,0 mg 1344
Kalium, K 79,0 mg 1344
Calcium, Ca 50,0 mg 1344
Magnesium, Mg 4,00 mg 1344
Fosfor, P 21,0 mg 1344
Jern, Fe 0,200 mg 1344
Kobber, Cu 0,130 mg 1344
Zink, Zn 0,170 mg 1344
Jod, I 10,1 µg 1 - 21,7 30 T 1174
Chrom, Cr 0,0520 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 2,40 g 1003
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 2,40 g 1003
Sukkerarter, total 2,40 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,699 3,59 1227
C6:0 1,089 2,3 1227
C8:0 0,710 1,5 1227
C10:0 1,559 3,29 1227
C12:0 1,939 4,1 1227
C14:0 5,526 11,6 1227
C16:0 14,791 31,3 1227
C18:0 5,057 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,710 1,5 1227
C16:1,n-7 1,089 2,3 1227
C18:1,n-9 11,093 23,4 1227
C20:1,n-11 0,570 1,2 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,039 2,19 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,380 0,803 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 32,369 68,5 1003
Sum monoumættede 13,461 28,4 1003
Sum polyumættede 1,419 3 1003
Fedtsyrer, total 47,250 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,380 0,803 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,039 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 164 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 110 370 1059
Leucin 182 610 1059
Lysin 170 570 1059
Methionin 48 160 1059
Cystin 15 49 1059
Phenylalanin 95 320 1059
Tyrosin 80 270 1059
Threonin 80 270 1059
Tryptofan 26 86 1059
Valin 131 440 1059
Arginin 66 220 1059
Histidin 54 180 1059
Alanin 63 210 1059
Asparaginsyre 155 520 1059
Glutaminsyre 378 1270 1059
Glycin 39 130 1059
Prolin 185 620 1059
Serin 107 360 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby