Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 154
Sojamel
Engelsk navn
Soya flour, full fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1877 kJ 1003
Energi, kcal 449 kcal 1003
total-N 6,515 g 6,357 - 6,655 2 1344, 1825
Protein, total 40,7 g 39,731 - 41,594 2 1344, 1825
Protein, deklaration 40,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 26,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 16,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 16,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 10,4 g 9,8 - 11,0 2 1825
Fedt, total 22,2 g 20,6 - 23,8 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 5,1 g 5,0 - 5,2 2 1825
Tørstof 94,9 g 94,800 - 95,000 2 1825
Vand 5,1 g 5,000 - 5,200 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 66,0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 21,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 21,0 mg 1343
K1-vitamin 200 µg 1343
B1-vitamin 0,750 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,310 mg 1344
Niacin 10,7 NE 1003
niacin 2,00 mg 1344
B6-vitamin 0,570 mg 1344
Pantothensyre 1,80 mg 1344
Folat 800 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 0,8 - 2,9 3 1058
Kalium, K 1936 mg 1870 - 1990 3 1058
Calcium, Ca 150 mg 130 - 180 2 1348
Magnesium, Mg 240 mg 225 - 250 3 1058
Phosphor, P 560 mg 520 - 600 2 1348
Jern, Fe 4,00 mg 3,2 - 4,6 2 1043
Kobber, Cu 1,60 mg 1,6 - 1,7 2 1348
Zink, Zn 5,00 mg 4,6 - 5,3 2 1348
Jod, I 0,500 µg 0,25 - 0,9 5 1055
Mangan, Mn 2,30 mg 2,3 - 2,4 2 1348
Chrom, Cr 23,0 µg 6,4 - 35 3 1079
Selen, Se 11,0 µg 6,6 - 18 3 1079
Nikkel, Ni 390 µg 85 - 590 3 1079
Kviksølv, Hg 0,500 µg 0,2 - 0,7 3 1079
Arsen, As 0 µg 3 1079
Cadmium, Cd 5,20 µg 2,8 - 9,7 3 1079
Bly, Pb 7,60 µg 2,6 - 14 3 1079
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,240 mg 4 1491
Tyramin 0,040 mg 4 1491
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Saccharose 3,10 g 1343
Disaccharider, total 3,10 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,10 g 1003
Stivelse 12,3 g 1344
(a)Hexoses 2,08 g 1337
(b)Pentoses 0,950 g 1337
(c)UronicAcids 3,60 g 1337
Cellulose 2,20 g 1337
Lignin 3,07 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,020 0,09 1345
C14:0 0,040 0,19 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 2,12 10,0 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,842 3,99 1345
C20:0 0,060 0,28 1345
C22:0 0,020 0,09 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,040 0,19 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 5,32 25,2 1345
C20:1,n-11 0,040 0,19 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 11,0 52,3 1345
C18:3,n-3 1,56 7,41 1345
C20:3,n-3 0,000 0,00 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,10 14,7 1003
Sum monoumættede 5,40 25,6 1003
Sum polyumættede 12,6 59,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,56 7,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 11,0 52,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1820 280 1345
Leucin 3190 490 1345
Lysin 2610 400 1345
Methionin 521 80 1345
Cystin 652 100 1345
Phenylalanin 2020 310 1345
Tyrosin 1300 200 1345
Threonin 1560 240 1345
Tryptofan 521 80 1345
Valin 1960 300 1345
Arginin 2930 450 1345
Histidin 1040 160 1345
Alanin 1760 270 1345
Asparaginsyre 4760 730 1345
Glutaminsyre 7620 1170 1345
Glycin 1690 260 1345
Prolin 2220 340 1345
Serin 2090 320 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby