DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 164
Hvidvin, tør
Engelsk navn
Wine, white, dry
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 281 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 281 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 68 kcal 1003
Protein 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat difference 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 9,5 g 1347
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 10,1 g 1003
Vand 89,9 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1001
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1344
Niacinækvivalent 0,0600 NE 1003
Niacin 0,0600 mg 1344
B6-vitamin 0,0200 mg 1344
Pantotensyre 0,0300 mg 1344
Folat 0,200 µg 1344
Frit folat 0,200 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1344
Kalium 61,0 mg 1344
Calcium 9,00 mg 1344
Magnesium 8,00 mg 1344
Jern 0,500 mg 1344
Kobber 0,0430 mg 0,025 0,007 - 0,69 60 1088
Zink 0,0590 mg 0,045 - 0,38 60 1088
Mangan 0,0220 mg 1348
Krom 4,00 µg 3,0 1 - 9 20 1506
Molybdæn 2,00 µg 1348
Selen 0,0410 µg 0,033 0,0 - 0,13 10 1898
Fosfor 6,00 mg 1344
Jod 35,0 µg 10 - 60 1343
Nikkel 2,31 µg 2,11 1,34 - 3,86 10 1898
Kviksølv 0 µg 0,0 10 1898
Arsen 1,07 µg 0,28 - 10 70 1088, 1898
Cadmium 0,133 µg 0,013 - 1,87 70 1088, 1898
Bly 4,34 µg 1,65 - 8,3 25 1847, 1898
Tin 16,0 µg 7,4 - 250 60 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,1000 g 1003
Glukose 0,1000 g 1003
Sum monosakkarider 0,200 g 1003
Sum sukkerarter 0,200 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,2 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,016 1344
Tryptofan 0 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0 mg 12 1473
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 4,30 mg 1 2187
Tyramin 0,860 mg 0,7 - 3,6 22 1471
Phenylethylamin 0,1000 mg - 0,4 36 1961
Putrescin 0,170 mg 0,0 - 1,53 12 1473
Cadaverin 0,0840 mg 0,005 - 0,276 12 1455
Spermin 0,01000 mg 0,0 - 0,04 12 1473
Spermidin 0,00300 mg 0,0 - 0,03 12 1473
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby