DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 198
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
Engelsk navn
Beer, lager, alc. 4.4 % by vol.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 152 kJ 1003
Energi, kcal 36 kcal 1003
Nitrogen, total 0,040 g 1322
Protein, videnskabelig 0,3 g 1322
Protein, deklaration 0,3 g 1322
Kulhydrat, difference 2,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 3,7 g 3,1 - 3,7 1322
Aske 0,2 g 0,05 - 0,58 588 1938
Tørstof 6,5 g 1003
Vand 93,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1322
B2-vitamin, riboflavin 0,0300 mg 1322
Niacinækvivalent 0,363 NE 1003
Niacin 0,300 mg 1322
B6-vitamin 0,0400 mg 0,035 - 0,045 2 1025
Pantothensyre 0,0650 mg 1322
Folat 2,60 µg 6 1803
B12-vitamin 0,0200 µg 33 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1938
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 1322
Kalium, K 30,0 mg 1322
Calcium, Ca 6,50 mg 1322
Magnesium, Mg 7,50 mg 1322
Fosfor, P 9,00 mg 1356
Jern, Fe 0,0300 mg 0,01 - 0,04 3 1043
Kobber, Cu 0,00500 mg 0,004 0,001 - 0,016 39 1088
Zink, Zn 0,00700 mg 0,005 - 0,04 39 1088
Jod, I 4,10 µg 2,6 - 6,9 5 1162
Mangan, Mn 0,00800 mg 0,007 - 0,01 3 1938
Chrom, Cr 1,000 µg 1 0 - 3 20 1506
Selen, Se 0,120 µg 0,089 0,012 - 0,25 11 1898
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1356
Cobolt, Co 0,1000 µg 1356
Nikkel, Ni 0,992 µg 0,28 0,15 - 5,82 11 1898
Fluor, F 3,00 µg 1356
Kviksølv, Hg 0 µg 0 11 1898
Arsen, As 0,450 µg 0,51 0,047 - 1 11 1898
Cadmium, Cd 0,00300 µg 0,002 0 - 0,009 11 1898
Bly, Pb 0,0941 µg 0 - 0,4 26 1847, 1898
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,0300 mg 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0200 mg 0,01 - 0,03 14 1472
Tyramin 0,117 mg 0,106 - 0,13 6 1484
Serotonin 0,0300 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 2,70 g 1322
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 5 130 1059
Leucin 8 190 1059
Lysin 7 170 1059
Methionin 2 57 1059
Phenylalanin 5 130 1059
Tyrosin 4 94 1059
Threonin 6 150 1059
Tryptofan 4 94 1059
Valin 10 250 1059
Arginin 7 170 1059
Histidin 5 130 1059
Alanin 12 300 1059
Asparaginsyre 14 340 1059
Glutaminsyre 37 920 1059
Glycin 10 260 1059
Prolin 33 830 1059
Serin 8 190 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby