Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 203
Maribo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Maribo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1500 kJ 1003
Energi, kcal 359 kcal 1003
total-N 4,169 g 1221
Protein, total 26,6 g 1221
Protein, deklaration 26,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 28,0 g 568 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 58,7 g 568 1221
Vand 41,3 g 568 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 248 RE 1003
Retinol 238 µg 1003
ß-caroten 123 µg 1003
D-vitamin 0,270 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,270 µg 1003
E-vitamin 0,710 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,710 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,240 - 0,546 6 T 148
Niacin 6,22 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,090 mg 0,060 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 148
Frit folat 1,00 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,60 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1056 mg 492 - 1882 40 1221
Natrium, Na 684 mg 318 - 1218 40 1221
Kalium, K 65,0 mg 66,0 57 - 75 5 T 148
Calcium, Ca 870 mg 610 - 1240 20 1221
Magnesium, Mg 27,0 mg 23,1 - 32,1 49 T 148
Phosphor, P 530 mg 420 - 630 20 1221
Jern, Fe 0,106 mg 0,107 0,086 - 0,126 5 T 148
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,20 mg 3,18 3,03 - 3,35 5 T 148
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 9,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,650 g 1217
D-mælkesyre 0,590 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,24 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 148
Serotonin 0 mg T 148
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 0 5 T 148
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,950 3,59 1227
C6:0 0,610 2,31 1227
C8:0 0,400 1,51 1227
C10:0 0,870 3,29 1227
C12:0 1,08 4,08 1227
C14:0 3,10 11,7 1227
C16:0 8,28 31,3 1227
C18:0 2,83 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,400 1,51 1227
C16:1,n-7 0,610 2,31 1227
C18:1,n-9 6,22 23,5 1227
C20:1,n-11 0,320 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,580 2,19 1227
C18:3,n-3 0,210 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,1 68,5 1003
Sum monoumættede 7,55 28,5 1003
Sum polyumættede 0,790 2,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 26,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,580 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 92 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1460 350 1059
Leucin 2460 590 1059
Lysin 2130 510 1059
Methionin 750 180 1059
Cystin 96 23 1059
Phenylalanin 1380 330 1059
Tyrosin 1460 350 1059
Threonin 917 220 1059
Tryptofan 367 88 1059
Valin 1790 430 1059
Arginin 834 200 1059
Histidin 750 180 1059
Alanin 834 200 1059
Asparaginsyre 1880 450 1059
Glutaminsyre 5210 1250 1059
Glycin 542 130 1059
Prolin 2790 670 1059
Serin 1500 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby