Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 213
Rødvin, uspec.
Engelsk navn
Wine, red
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 321 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
total-N 0,032 g 1344
Protein, total 0,2 g 1344
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 9,5 g 1344
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 12,5 g 1347
Vand 87,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1344
Niacin 0,090 NE 1003
niacin 0,090 mg 1344
B6-vitamin 0,015 mg 1344
Pantothensyre 0,200 mg 1343
Folat 0,200 µg 1344
Frit folat 0,200 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 1344
Kalium, K 100 mg 94 - 100 2 1348
Calcium, Ca 8,00 mg 7,3 - 8,4 2 1348
Magnesium, Mg 11,0 mg 11 - 12 2 1348
Phosphor, P 10,0 mg 10 - 10 2 1348
Jern, Fe 0,750 mg 0,61 - 0,86 4 1043
Kobber, Cu 0,035 mg 0,025 0,004 - 0,38 71 1088
Zink, Zn 0,120 mg 0,098 0,016 - 0,64 71 1088
Jod, I 0,740 µg 0,09 - 2,86 12 1162
Mangan, Mn 0,070 mg 0,04 - 0,10 2 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 3,00 1 - 14 39 1506
Selen, Se 0,075 µg 0,064 0,019 - 0,22 15 1898
Molybdæn, Mo 10,0 µg 0,7 - 14 2 1348
Nikkel, Ni 2,12 µg 2,19 1,06 - 2,95 15 1898
Kviksølv, Hg 0 µg 0 15 1898
Arsen, As 0,440 µg 0,270 0,15 - 1,4 15 1898
Cadmium, Cd 0,027 µg 0,025 0,009 - 0,055 15 1898
Bly, Pb 2,30 µg 2,30 1,0 - 4,0 15 1051
Tin, Sn 6,30 µg 2,80 4,5 - 39 71 1088
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 5,00 mg 4 - 6 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0 mg 0 - 0,02 12 1473
Tyramin 0,490 mg 0,30 - 2,0 34 1471
Phenylethylamin 0,160 mg <0,01 - 0,9 71 1961
Putrescin 0,040 mg 0 - 0,17 12 1473
Cadaverin 0,084 mg 0,005 - 0,598 37 1455
Spermin 0,010 mg 0 - 0,01 12 1473
Spermidin 0,003 mg 0 - 0,02 1473
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,300 g 1344
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby