DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 213
Rødvin, uspec.
Engelsk navn
Wine, red
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 321 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 284 kJ 1003
Energi (kcal) 77 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 69 kcal 1003
Protein 0,2 g 1344
Protein, deklaration 0,2 g 1344
Kulhydrat difference 2,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 9,5 g 1344
Salt deklaration 0,03 g 1003
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 12,5 g 1347
Vand 87,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1344
Niacinækvivalent 0,0900 NE 1003
Niacin 0,0900 mg 1344
B6-vitamin 0,0150 mg 1344
Pantotensyre 0,200 mg 1343
Folat 0,200 µg 1344
Frit folat 0,200 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 10,00 mg 1344
Kalium 100,0 mg 94 - 100 2 1348
Calcium 8,00 mg 7,3 - 8,4 2 1348
Magnesium 11,0 mg 11 - 12 2 1348
Jern 0,750 mg 0,61 - 0,86 4 1043
Kobber 0,0350 mg 0,025 0,004 - 0,38 71 1088
Zink 0,120 mg 0,098 0,016 - 0,64 71 1088
Mangan 0,0700 mg 0,04 - 0,1 2 1348
Krom 3,00 µg 3,0 1 - 14 39 1506
Molybdæn 10,00 µg 0,7 - 14 2 1348
Selen 0,0750 µg 0,064 0,019 - 0,22 15 1898
Fosfor 10,00 mg 10 - 10 2 1348
Jod 0,740 µg 0,09 - 2,86 12 1162
Nikkel 2,12 µg 2,19 1,06 - 2,95 15 1898
Kviksølv 0 µg 0,0 15 1898
Arsen 0,440 µg 0,27 0,15 - 1,4 15 1898
Cadmium 0,0270 µg 0,025 0,009 - 0,055 15 1898
Bly 2,30 µg 2,3 1 - 4 15 1051
Tin 6,30 µg 2,8 4,5 - 39 71 1088
Sum mineraler 140 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,300 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,3 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 5,00 mg 4 - 6 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0 mg 0,0 - 0,02 12 1473
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 5,70 mg 1 2187
Tyramin 0,490 mg 0,3 - 2 34 1471
Phenylethylamin 0,160 mg - 0,9 71 1961
Putrescin 0,0400 mg 0,0 - 0,17 12 1473
Cadaverin 0,0840 mg 0,005 - 0,598 37 1455
Spermin 0,01000 mg 0,0 - 0,01 12 1473
Spermidin 0,00300 mg 0,0 - 0,02 1473
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby