Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 22
Dild, rå
Engelsk navn
Dill, raw
Taxonomisk navn
Anethum graveolens L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 52 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 201 kJ 1003
Energi, kcal 48 kcal 1003
total-N 0,554 g 2 1938
Protein, total 3,5 g 2 1938
Protein, deklaration 3,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,1 g 1938
Fedt, total 1,1 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2 1938
Tørstof 14,1 g 13,2 2 1938
Vand 86,0 g 86,8 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 499 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 5982 µg 2630 - 8650 17 1020, 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,70 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,70 mg 1,40 - 2,04 3 1034
B1-vitamin 0,190 mg 0,160 - 0,227 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,430 mg 0,269 - 0,612 7 1022
Niacin 3,50 NE 1003
niacin 2,40 mg 1,6 - 3,65 10 1018
B6-vitamin 0,300 mg 0,164 - 0,475 9 1025
Pantothensyre 0,300 mg T 8
Biotin 0,400 µg T 8
Folat 116 µg T 8
Frit folat 41,0 µg T 8
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 70,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 70,0 mg 8 - 140 19 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 27,0 mg 5,9 - 63,0 4 1058
Kalium, K 647 mg 592 - 726 4 1058
Calcium, Ca 202 mg 111 - 394 16 1015, 1030
Magnesium, Mg 28,0 mg 8,0 - 45,0 4 1058
Phosphor, P 51,9 mg 38,0 - 63,1 6 1015
Jern, Fe 5,50 mg 1,7 - 22,8 11 1043
Kobber, Cu 0,220 mg 0,17 - 0,29 5 1348
Zink, Zn 1,80 mg 1,1 - 2,6 5 1348
Jod, I 3,90 µg 2,3 - 5,5 4 1055
Mangan, Mn 2,70 mg 0,78 - 7,4 5 1348
Chrom, Cr 20,3 µg 20,3 1 1506
Selen, Se 2,70 µg 2,70 1 1506
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 5,70 µg 5,70 1 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 1 1506
Arsen, As 2,00 µg 2,00 1 1506
Cadmium, Cd 8,20 µg 8,20 1 1506
Bly, Pb 16,2 µg 16,2 1 1506
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,001 0,11 1938
C14:0 0,001 0,11 1938
C16:0 0,046 5,13 1938
C18:0 0,008 0,89 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,004 0,44 1938
C18:1,n-9 0,747 83,4 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,077 8,59 1938
C18:3,n-3 0,012 1,34 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,056 6,25 1003
Sum monoumættede 0,751 83,8 1003
Sum polyumættede 0,089 9,93 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,896 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 1,34 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,077 8,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 66 120 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby