Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 231
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
Engelsk navn
Cheese, Blue and white mould, 70 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1855 kJ 1003
Energi, kcal 443 kcal 1003
total-N 2,002 g 2,002 2,06 - 2,06 2 1221, 2092
Protein, total 12,8 g 12,8 13,143 - 13,143 2 1221, 2092
Protein, deklaration 12,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 44,1 g 42,2 - 42,2 83 1221, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1 2092
Tørstof 60,0 g 58,6 - 58,6 83 1221, 2092
Vand 40,0 g 41,400 - 41,400 83 1221, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 356 RE 1003
Retinol 340 µg 1 2092
ß-caroten 194 µg 1003
D-vitamin 0,410 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,410 µg 1003
E-vitamin 0,690 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,690 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 0,037 - 0,044 2 T 138
B2-vitamin, riboflavin 0,500 mg 0,305 - 0,603 4 T 138
Niacin 3,93 NE 1003
niacin 1,00 mg 0,81 - 1,19 4 T 138
B6-vitamin 0,230 mg 0,176 - 0,296 6 T 138
Pantothensyre 1,73 mg 1,30 - 2,10 16 T 138
Biotin 1,50 µg 1,0 - 3,6 T 138
Folat 36,0 µg 34 - 38 34 T 138
Frit folat 2,00 µg 255 T 138
B12-vitamin 1,23 µg 1,16 - 1,34 3 T 138
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 930 mg 1 2092
Natrium, Na 620 mg 448 - 849 29 1221, 2092
Kalium, K 82,0 mg 1 2092
Calcium, Ca 581 mg 330 - 860 29 1221, 2092
Magnesium, Mg 16,7 mg 1 2092
Phosphor, P 269 mg 200 - 330 29 1221, 2092
Jern, Fe 0,069 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,049 mg 1 2092
Zink, Zn 1,79 mg 1 2092
Jod, I 15,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,009 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,260 µg 1 2092
Selen, Se 7,30 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 138
Nikkel, Ni 0,610 µg 1 2092
Cadmium, Cd 0,011 µg 1538
Bly, Pb 0,500 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,690 g 1217
D-mælkesyre 0,100 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,790 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,100 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0,100 g 1003
Lactose 0 g 1 2092
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,100 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,38 3,31 2092
C6:0 1,02 2,46 2092
C8:0 0,568 1,36 2092
C10:0 1,25 2,99 2092
C12:0 1,42 3,42 2092
C14:0 4,34 10,4 2092
C15:0 0,445 1,07 2092
C16:0 12,9 31,0 2092
C18:0 4,90 11,8 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,356 0,85 2092
C16:1,n-7 0,590 1,42 2092
C18:1,n-9 8,46 20,3 2092
C18:1,n-7 0,389 0,93 2092
C18:1,trans n-9 1,60 3,85 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,757 1,82 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,134 0,32 2092
C18:3,n-3 0,178 0,42 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,289 0,69 2092
Andre fedtsyrer 0,668 1,60 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 28,2 67,8 1003
Sum monoumættede 9,79 23,5 1003
Sum polyumættede 1,07 2,57 1003
Sum transfedtsyrer 1,89 4,54 1003
Fedtsyrer, total 41,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,178 0,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,757 1,82 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 145 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 701 350 1059
Leucin 1180 590 1059
Lysin 1020 510 1059
Methionin 360 180 1059
Cystin 46 23 1059
Phenylalanin 661 330 1059
Tyrosin 701 350 1059
Threonin 440 220 1059
Tryptofan 176 88 1059
Valin 861 430 1059
Arginin 400 200 1059
Histidin 360 180 1059
Alanin 400 200 1059
Asparaginsyre 901 450 1059
Glutaminsyre 2500 1250 1059
Glycin 260 130 1059
Prolin 1340 670 1059
Serin 721 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby