Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 238
Øl, mørkt hvidtøl
Engelsk navn
Beer, Danish household, low alcohol
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 189 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
total-N 0,048 g 1040
Protein, total 0,3 g 1040
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 1,3 g 1322
Aske 0,1 g 1003
Tørstof 10,3 g 1003
Vand 89,7 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 1 1022
Niacin 0,667 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,45 - 1,28 10 1018
B6-vitamin 0,030 mg 0,030 - 0,030 2 1025
Pantothensyre 0,050 mg 1322
Biotin 0,500 µg 1344
Folat 2,60 µg 6 T 198
Frit folat 4,30 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 1322
Kalium, K 20,0 mg 1322
Calcium, Ca 8,00 mg 6 - 9 3 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 1322
Phosphor, P 12,0 mg 1365
Jern, Fe 0,080 mg 0,04 - 0,17 4 1043
Kobber, Cu 0,007 mg 0,005 0,004 - 0,012 5 1088
Zink, Zn 0,008 mg 0,006 <0,02 - 0,03 5 1088
Jod, I 1,00 µg 0,7 - 0,9 3 1055
Chrom, Cr 1,00 µg 1,00 0 - 3 20 1506
Selen, Se 0,110 µg 0 - 0,9 20 1506
Nikkel, Ni 2,30 µg 1,40 0,4 - 6,3 20 1506
Kviksølv, Hg 0,080 µg 0,000 0 - 0,08 20 1506
Arsen, As 0,700 µg 0,700 0,4 - 1,1 20 1506
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 0 - 0,4 20 1506
Bly, Pb 0,500 µg 0,250 0 - 2,1 20 1506
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,020 mg 0,01 - 0,03 14 1472
Tyramin 0,117 mg 0,106 - 0,130 6 1484
Serotonin 0,030 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 8,60 g 1322
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 140 1040
Leucin 9 180 1040
Lysin 9 180 1040
Methionin 3 55 1040
Phenylalanin 7 140 1040
Tyrosin 4 92 1040
Threonin 7 150 1040
Tryptofan 4 91 1040
Valin 12 240 1040
Arginin 9 180 1040
Histidin 6 120 1040
Alanin 14 290 1040
Asparaginsyre 16 340 1040
Glutaminsyre 44 920 1040
Glycin 13 270 1040
Prolin 40 830 1040
Serin 9 190 1040

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby