Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 270
Esrom, 60+
Engelsk navn
Cheese, semihard, Esrom, 60 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1762 kJ 1003
Energi, kcal 421 kcal 1003
total-N 3,041 g 1221
Protein, total 19,4 g 1221
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 38,3 g 110 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 61,6 g 110 1221
Vand 38,4 g 110 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 340 RE 1003
Retinol 326 µg 1003
ß-caroten 169 µg 1003
D-vitamin 0,360 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,360 µg 1003
E-vitamin 0,980 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,980 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,240 - 0,546 6 T 148
Niacin 4,57 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,090 mg 0,060 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,60 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1129 mg 862 - 1445 73 1221
Natrium, Na 730 mg 558 - 935 73 1221
Kalium, K 54,5 mg 49,2 - 61,9 6 T 291
Calcium, Ca 610 mg 510 - 700 21 1221
Magnesium, Mg 21,6 mg 19,7 - 23,2 6 T 291
Phosphor, P 360 mg 270 - 430 21 1221
Jern, Fe 0,180 mg 0,15 - 0,21 6 T 291
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,30 mg 3,0 - 3,5 6 T 291
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 6,50 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,340 g 1217
D-mælkesyre 0,210 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,550 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 291
Serotonin 0 mg T 291
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g T 291
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,30 3,60 1227
C6:0 0,831 2,30 1227
C8:0 0,541 1,49 1227
C10:0 1,19 3,29 1227
C12:0 1,48 4,10 1227
C14:0 4,24 11,7 1227
C16:0 11,3 31,3 1227
C18:0 3,88 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,541 1,49 1227
C16:1,n-7 0,831 2,30 1227
C18:1,n-9 8,52 23,5 1227
C20:1,n-11 0,431 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,801 2,21 1227
C18:3,n-3 0,290 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 24,8 68,5 1003
Sum monoumættede 10,3 28,5 1003
Sum polyumættede 1,09 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 36,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,290 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,801 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 126 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1060 350 1059
Leucin 1790 590 1059
Lysin 1550 510 1059
Methionin 547 180 1059
Cystin 70 23 1059
Phenylalanin 1000 330 1059
Tyrosin 1060 350 1059
Threonin 669 220 1059
Tryptofan 268 88 1059
Valin 1310 430 1059
Arginin 608 200 1059
Histidin 547 180 1059
Alanin 608 200 1059
Asparaginsyre 1370 450 1059
Glutaminsyre 3800 1250 1059
Glycin 395 130 1059
Prolin 2040 670 1059
Serin 1100 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby