Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 280
Wienerbrød, uspec.
Engelsk navn
Danish pastry, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1844 kJ 1003
Energi, kcal 441 kcal 1003
total-N 0,789 g 0,526 - 1,018 41 1062
Protein, total 4,5 g 2,998 - 5,803 41 1062
Protein, deklaration 4,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 46,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 43,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 42,7 g 1003
Tilsat sukker 3,0 g 1311
Kostfiber 3,0 g 2,0 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 27,3 g 10,9 - 38,2 41 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 0,69 - 1,67 41 1062
Tørstof 79,1 g 63,000 - 89,900 41 1062
Vand 20,9 g 10,100 - 37,000 41 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 257 RE 1003
Retinol 255 µg 1347
ß-caroten 18,0 µg 1347
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1347
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,50 - 1,79 4 1034
alfa-tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,065 mg 0,056 - 0,083 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 1065
Niacin 0,717 NE 1003
niacin 0,550 mg 0,45 - 0,70 4 1018
B6-vitamin 0,045 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Folat 8,00 µg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 301 mg 180 - 428 41 1062
Kalium, K 98,0 mg 56 - 138 41 1062
Calcium, Ca 33,0 mg 1347
Magnesium, Mg 12,0 mg 11,2 - 13,2 3 1058
Phosphor, P 97,0 mg 1347
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Zink, Zn 0,780 mg 1347
Jod, I 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Selen, Se 1,00 µg 1311
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 270 1059
Leucin 347 440 1059
Lysin 126 160 1059
Methionin 79 100 1059
Cystin 77 98 1059
Phenylalanin 229 290 1059
Tyrosin 103 130 1059
Threonin 142 180 1059
Tryptofan 43 55 1059
Valin 237 300 1059
Arginin 229 290 1059
Histidin 103 130 1059
Alanin 174 220 1059
Asparaginsyre 276 350 1059
Glutaminsyre 1360 1720 1059
Glycin 189 240 1059
Prolin 402 510 1059
Serin 229 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby