Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 303
Fløde 9 %
Engelsk navn
Cream, 9 % fat
Synonymer
Kaffefløde
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 460 kJ 1003
Energi, kcal 110 kcal 1003
total-N 0,520 g 1 2092
Protein, total 3,3 g 1 2092
Protein, deklaration 3,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 9,0 g 9,0 8,6 - 9,32 5 1818, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1 2092
Tørstof 17,1 g 1 2092
Vand 82,9 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 76,3 RE 1003
Retinol 73,0 µg 1 2092
ß-caroten 40,0 µg 1003
D-vitamin 0,100 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,021 µg 1 1957
25-hydroxycholecalciferol 0,016 µg 1 1957
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,042 mg 0,039 - 0,05 6 1019, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,166 mg 0,138 - 0,215 7 1022, 2092
Niacin 0,833 NE 1003
niacin 0,083 mg 0,08 - 0,10 7 1018, 2092
B6-vitamin 0,041 mg 0,036 - 0,05 8 1025, 2092
Pantothensyre 0,300 mg 1 2092
Biotin 1,70 µg 1 2092
Folat 13,0 µg 1003
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,390 µg 1 2092
C-vitamin 0,900 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,900 mg 2 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 80,0 mg 1 2092
Natrium, Na 35,0 mg 1 2092
Kalium, K 131 mg 1 2092
Calcium, Ca 106 mg 95 - 111 5 1030, 2092
Magnesium, Mg 10,4 mg 1 2092
Phosphor, P 87,0 mg 1 2092
Jern, Fe 0,032 mg 0,000 - 0,040 5 1043, 2092
Kobber, Cu 0,021 mg 1 2092
Zink, Zn 0,370 mg 1 2092
Jod, I 13,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,002 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,030 µg 1 2092
Selen, Se 1,90 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 0,150 µg 1 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 4,20 g 1 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 4,20 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,20 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,321 3,76 2092
C6:0 0,232 2,73 2092
C8:0 0,122 1,43 2092
C10:0 0,266 3,11 2092
C12:0 0,299 3,50 2092
C14:0 0,863 10,1 2092
C15:0 0,089 1,04 2092
C16:0 2,42 28,4 2092
C18:0 1,02 11,9 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,066 0,77 2092
C16:1,n-7 0,111 1,30 2092
C18:1,n-9 1,88 22,0 1818, 2092
C18:1,n-7 0,077 0,90 2092
C18:1,trans n-9 0,376 4,41 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,177 2,08 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,033 0,38 2092
C18:3,n-3 0,033 0,38 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,066 0,77 2092
Andre fedtsyrer 0,077 0,90 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,63 66,1 1003
Sum monoumættede 2,13 25,0 1003
Sum polyumættede 0,243 2,85 1003
Sum transfedtsyrer 0,442 5,18 1003
Fedtsyrer, total 8,53 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,033 0,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,177 2,08 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 30 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 192 370 1059
Leucin 317 610 1059
Lysin 296 570 1059
Methionin 83 160 1059
Cystin 25 49 1059
Phenylalanin 166 320 1059
Tyrosin 140 270 1059
Threonin 140 270 1059
Tryptofan 45 86 1059
Valin 229 440 1059
Arginin 114 220 1059
Histidin 94 180 1059
Alanin 109 210 1059
Asparaginsyre 270 520 1059
Glutaminsyre 660 1270 1059
Glycin 68 130 1059
Prolin 322 620 1059
Serin 187 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby