DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 305
Pasta, rå
Engelsk navn
Pasta, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,690
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1532 kJ 1003
Energi, kcal 361 kcal 1003
Nitrogen, total 2,162 g 1,61 - 2,42 11 1059, 1825
Protein, videnskabelig 12,3 g 9,19 - 13,7 11 1059, 1825
Protein, deklaration 13,5 g 10 - 15,1 11 1059, 1825
Kulhydrat, difference 75,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 72,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 73,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,2 g 2,4 - 4,4 9 1825
Fedt, total 1,8 g 1,1 - 2,4 5 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,4 - 0,9 9 1825
Tørstof 90,5 g 88 - 91,6 9 1825
Vand 9,5 g 8,4 - 12 9 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,2 - 0,23 2 1034
alfa-tokotrienol 0,150 mg 0,14 - 0,15 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,150 mg 0,106 - 0,189 9 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0350 mg 0,023 - 0,042 9 1022
Niacinækvivalent 2,23 NE 1003
Niacin 1,000 mg 0,76 - 1,31 10 1018
B6-vitamin 0,0500 mg 0,045 - 0,06 5 1025
Pantothensyre 0,300 mg 1344
Biotin 1,000 µg 1344
Folat 29,4 µg 18 - 37 10 1803, 1845
Frit folat 4,00 µg 3,7 - 4,9 8 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
beta-caroten 0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1,6 - 4 5 1058
Kalium, K 215 mg 201 - 226 5 1058
Calcium, Ca 20,0 mg 20 - 24 3 1030
Magnesium, Mg 62,0 mg 57 - 66 5 1058
Fosfor, P 140 mg 79 - 450 8 1348
Jern, Fe 1,70 mg 1,3 - 1,9 7 1043
Kobber, Cu 0,250 mg 0,13 - 0,8 8 1348
Zink, Zn 1,20 mg 0,69 - 3,8 8 1348
Jod, I 0,600 µg 0,3 - 0,8 5 1055
Mangan, Mn 0,580 mg 0,26 - 1,1 8 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 1 - 13 8 1348
Selen, Se 4,80 µg 5,1 0,7 - 8,5 9 1889
Molybdæn, Mo 20,0 µg 5 1348
Nikkel, Ni 9,40 µg 9,9 6,7 - 12,4 10 1889
Cadmium, Cd 2,20 µg 2,2 0,89 - 3,3 10 1889
Bly, Pb 2,10 µg 1,5 0 - 5,9 10 1889
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1314
Glukose 0 g 1314
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 0 g 1314
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 73,9 g 1314
Hexose 3,71 g 1314
Pentose 1,57 g 1314
Uronic Acid 0,290 g 1314
Cellulose 0 g 1314
Lignin 0,0800 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,233 18,7 1345
C18:0 0,009 0,725 1345
C20:0 0,009 0,725 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,189 15,2 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,747 60,1 1345
C18:3,n-3 (ALA) 0,054 4,35 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,251 20,2 1003
Sum monoumættede 0,189 15,2 1003
Sum polyumættede 0,801 64,5 1003
Fedtsyrer, total 1,242 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,054 4,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,747 60,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 562 260 1059
Leucin 951 440 1059
Lysin 281 130 1059
Methionin 201 93 1059
Cystin 188 87 1059
Phenylalanin 692 320 1059
Tyrosin 238 110 1059
Threonin 346 160 1059
Tryptofan 134 62 1059
Valin 627 290 1059
Arginin 497 230 1059
Histidin 303 140 1059
Alanin 432 200 1059
Asparaginsyre 584 270 1059
Glutaminsyre 4410 2040 1059
Glycin 454 210 1059
Prolin 1600 740 1059
Serin 649 300 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby