Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 308
Grana, 32+
Engelsk navn
Cheese, hard, Grana, 32 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1474 kJ 1003
Energi, kcal 352 kcal 1003
total-N 5,266 g 1221
Protein, total 33,6 g 1221
Protein, deklaration 32,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 24,1 g 52 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,6 g 1003
Tørstof 63,3 g 52 1221
Vand 36,7 g 52 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 214 RE 1003
Retinol 205 µg 1003
ß-caroten 106 µg 1003
D-vitamin 0,240 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,240 µg 1003
E-vitamin 0,610 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,610 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,039 mg 1 T 309
B2-vitamin, riboflavin 0,332 mg 4 T 309
Niacin 7,99 NE 1003
niacin 0,271 mg 12 T 309
B6-vitamin 0,091 mg 15 T 309
Pantothensyre 0,530 mg T 309
Biotin 1,50 µg 1,0 - 3,6 T 136
Folat 7,00 µg 20 T 309
B12-vitamin 1,60 µg T 94
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 309
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1542 mg 1250 - 1857 25 1221
Natrium, Na 998 mg 810 - 1203 25 1221
Kalium, K 92,0 mg 4 T 309
Calcium, Ca 1180 mg 1090 - 1310 15 1221
Magnesium, Mg 44,0 mg 4 T 309
Phosphor, P 930 mg 710 - 1180 15 1221
Jern, Fe 0,820 mg 4 T 309
Kobber, Cu 0,030 mg T 321
Zink, Zn 2,75 mg 4 T 309
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,051 - 0,070 6 T 261
Chrom, Cr 0,300 µg 1538
Selen, Se 10,0 µg 1003
Nikkel, Ni 4,00 µg 2,0 - 10,0 6 T 261
Cadmium, Cd 0,012 µg 1538
Bly, Pb 0,550 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,670 g 1217
D-mælkesyre 0,790 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,46 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 5,00 mg 0,4 - 29,0 T 309
Serotonin 0,003 mg T 309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g T 309
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,821 3,60 1227
C6:0 0,521 2,29 1227
C8:0 0,340 1,50 1227
C10:0 0,751 3,30 1227
C12:0 0,931 4,09 1227
C14:0 2,66 11,7 1227
C16:0 7,14 31,3 1227
C18:0 2,44 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,340 1,50 1227
C16:1,n-7 0,521 2,29 1227
C18:1,n-9 5,36 23,5 1227
C20:1,n-11 0,270 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,501 2,20 1227
C18:3,n-3 0,180 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 15,6 68,5 1003
Sum monoumættede 6,49 28,5 1003
Sum polyumættede 0,681 2,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 22,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,180 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,501 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 80 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1840 350 1059
Leucin 3110 590 1059
Lysin 2690 510 1059
Methionin 948 180 1059
Cystin 121 23 1059
Phenylalanin 1740 330 1059
Tyrosin 1840 350 1059
Threonin 1160 220 1059
Tryptofan 463 88 1059
Valin 2260 430 1059
Arginin 1050 200 1059
Histidin 948 180 1059
Alanin 1050 200 1059
Asparaginsyre 2370 450 1059
Glutaminsyre 6580 1250 1059
Glycin 685 130 1059
Prolin 3530 670 1059
Serin 1900 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby