Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 335
Torsk, lever, konserves
Engelsk navn
Cod, liver, canned
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Synonymer
Torskelever
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,931
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2192 kJ 1003
Energi, kcal 524 kcal 1003
total-N 0,736 g 1364
Protein, total 4,6 g 1364
Protein, deklaration 4,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1001
Kulhydrat, tilgængelig 4,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 55,1 g 1364
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,6 g 1364
Tørstof 67,7 g 1364
Vand 32,3 g 1364
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5100 RE 1003
Retinol 5100 µg 1001
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 100 µg 1003
D3 cholecalciferol 100 µg 75 - 125 1364
E-vitamin 20,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 20,0 mg 1001
B1-vitamin 0,070 mg 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 1364
Niacin 3,27 NE 1003
niacin 2,60 mg 1027
B6-vitamin 0,150 mg 1001
Pantothensyre 0,430 mg 1364
Folat 300 µg 6 T 608
B12-vitamin 10,6 µg 1364
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 589 mg 314 - 813 3 T 608
Kalium, K 130 mg 115 - 142 3 T 608
Calcium, Ca 10,0 mg 4 - 25 2 1030
Magnesium, Mg 8,00 mg 7,5 - 8,8 3 T 608
Phosphor, P 100 mg 1364
Jern, Fe 2,10 mg 1,6 - 3,0 4 1043
Kobber, Cu 0,660 mg 0,610 0,085 - 2,66 77 T 608
Zink, Zn 1,94 mg 1,82 0,55 - 4,95 77 T 608
Jod, I 500 µg 270 - 450 4 1041
Selen, Se 63,5 µg 29,6 - 174,2 10 T 608
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 1,00 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 2,51 4,89 T 608
C16:0 7,30 14,2 T 608
C18:0 1,50 2,93 T 608
C20:0 0,000 0,00 T 608
Andre mætt. 0,503 0,98 T 608
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 5,07 9,88 T 608
C18:1,n-9 12,8 24,9 T 608
C20:1,n-11 5,29 10,3 T 608
C22:1,n-9 2,89 5,64 T 608
Andre monoumætt. 0,108 0,21 T 608
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,944 1,84 T 608
C18:3,n-3 0,665 1,30 T 608
C18:4,n-3 1,17 2,28 T 608
C20:2,n-6 0,225 0,43 T 608
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 608
C20:4,n-6 0,557 1,09 T 608
C20:5,n-3 5,40 10,5 T 608
C22:5,n-3 0,387 0,75 T 608
C22:6,n-3 4,01 7,82 T 608
Andre polyumættede 1,4 5
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,8 23,0 1003
Sum monoumættede 26,1 50,9 1003
Sum polyumættede 13,4 26,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 51,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 11,6 22,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,73 3,37 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 323 mg 323 306 - 340 2 T 778
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 169 230 1059
Leucin 287 390 1059
Lysin 272 370 1059
Methionin 96 130 1059
Cystin 81 110 1059
Phenylalanin 162 220 1059
Tyrosin 132 180 1059
Threonin 177 240 1059
Tryptofan 40 55 1059
Valin 221 300 1059
Arginin 228 310 1059
Histidin 81 110 1059
Alanin 206 280 1059
Asparaginsyre 331 450 1059
Glutaminsyre 368 500 1059
Glycin 177 240 1059
Prolin 140 190 1059
Serin 169 230 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby