Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 340
Myseost, 33+
Engelsk navn
Cheese, whey, Myseost, 33 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1808 kJ 1003
Energi, kcal 432 kcal 1003
total-N 2,351 g 1217
Protein, total 15,0 g 1217
Protein, deklaration 14,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 32,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 32,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 32,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 27,0 g 1217
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1347
Tørstof 75,0 g 1217
Vand 25,0 g 1217
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 239 RE 1003
Retinol 229 µg 1003
ß-caroten 119 µg 1003
D-vitamin 0,250 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,250 µg 1003
E-vitamin 0,690 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,690 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,130 mg 0,101 - 0,160 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 1,50 mg 1,330 - 1,730 5 1022
Niacin 4,25 NE 1003
niacin 0,800 mg 0,69 - 0,83 5 1018
B6-vitamin 0,130 mg 0,093 - 0,150 5 1025
Pantothensyre 0,340 mg T 94
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 94
B12-vitamin 0,370 µg 0,35 - 0,40 3 1044
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 511 mg 1217
Kalium, K 1300 mg 1347
Calcium, Ca 340 mg 220 - 400 5 1030
Phosphor, P 332 mg 1347
Jern, Fe 0,550 mg 0,14 - 0,97 6 1043
Jod, I 69,0 µg 48 - 101 7 1042
Selen, Se 5,00 µg 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 33,1 g 1217
Disaccharider, total 33,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 33,1 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,919 3,60 1227
C6:0 0,590 2,31 1227
C8:0 0,380 1,49 1227
C10:0 0,840 3,29 1227
C12:0 1,05 4,11 1227
C14:0 2,99 11,7 1227
C16:0 7,99 31,3 1227
C18:0 2,73 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,380 1,49 1227
C16:1,n-7 0,590 2,31 1227
C18:1,n-9 6,00 23,5 1227
C20:1,n-11 0,310 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,560 2,19 1227
C18:3,n-3 0,200 0,78 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 17,5 68,5 1003
Sum monoumættede 7,28 28,5 1003
Sum polyumættede 0,760 2,98 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 25,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,200 0,78 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,560 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 89 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 823 350 1059
Leucin 1390 590 1059
Lysin 1200 510 1059
Methionin 423 180 1059
Cystin 54 23 1059
Phenylalanin 776 330 1059
Tyrosin 823 350 1059
Threonin 517 220 1059
Tryptofan 207 88 1059
Valin 1010 430 1059
Arginin 470 200 1059
Histidin 423 180 1059
Alanin 470 200 1059
Asparaginsyre 1060 450 1059
Glutaminsyre 2940 1250 1059
Glycin 306 130 1059
Prolin 1580 670 1059
Serin 846 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby