Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 343
Wienerbrød, kringle/stang
Engelsk navn
Danish pastry, pretzel
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1889 kJ 1003
Energi, kcal 451 kcal 1003
total-N 0,754 g 0,579 - 0,912 14 1062
Protein, total 4,3 g 3,300 - 5,198 14 1062
Protein, deklaration 4,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 47,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 44,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 43,8 g 1003
Kostfiber 3,0 g 2,0 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 28,1 g 12,9 - 35,97 18 1062, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,69 - 1,63 14 1062
Tørstof 80,7 g 67,200 - 87,100 14 1062
Vand 19,3 g 12,900 - 32,800 14 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,50 - 1,79 4 1034
alfa-tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
B1-vitamin 0,065 mg 0,056 - 0,083 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 1065
Niacin 0,683 NE 1003
niacin 0,550 mg 0,45 - 0,70 4 1018
B6-vitamin 0,045 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 296 mg 229 - 428 14 1062
Kalium, K 94,0 mg 56 - 137 14 1062
Calcium, Ca 33,0 mg 1347
Magnesium, Mg 12,0 mg 11,2 - 13,2 4 1058
Phosphor, P 102 mg 1346
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Zink, Zn 0,840 mg 1346
Jod, I 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,052 0,19 1818
C10:0 0,028 0,10 1818
C12:0 0,295 1,11 1818
C14:0 0,466 1,75 1818
C16:0 6,20 23,4 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,80 6,76 1818
C20:0 0,148 0,55 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,205 0,77 1818
C18:1,n-9 12,9 48,4 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,158 0,59 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,51 13,2 1818
C18:3,n-3 0,848 3,19 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,99 33,8 1003
Sum monoumættede 13,2 49,8 1003
Sum polyumættede 4,36 16,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 26,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,848 3,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,51 13,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 204 270 1059
Leucin 332 440 1059
Lysin 121 160 1059
Methionin 75 100 1059
Cystin 74 98 1059
Phenylalanin 219 290 1059
Tyrosin 98 130 1059
Threonin 136 180 1059
Tryptofan 41 55 1059
Valin 226 300 1059
Arginin 219 290 1059
Histidin 98 130 1059
Alanin 166 220 1059
Asparaginsyre 264 350 1059
Glutaminsyre 1300 1720 1059
Glycin 181 240 1059
Prolin 385 510 1059
Serin 219 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby