DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 343
Wienerbrød, kringle/stang
Engelsk navn
Danish pastry, pretzel
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1889 kJ 1003
Energi, kcal 453 kcal 1003
Nitrogen, total 0,754 g 0,579 - 0,912 14 1062
Protein, videnskabelig 4,3 g 3,3 - 5,19 14 1062
Protein, deklaration 4,7 g 3,61 - 5,7 14 1062
Kulhydrat, difference 47,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 44,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 43,8 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 28,1 g 12,9 - 35,9 18 1818, 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,69 - 1,63 14 1062
Tørstof 80,7 g 67,2 - 87,1 14 1062
Vand 19,3 g 12,9 - 32,8 14 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 1,10 α-TE
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,5 - 1,79 4 1034
alfa-tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
B1-vitamin 0,0650 mg 0,056 - 0,083 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0600 mg 1065
Niacinækvivalent 0,691 NE 1003
Niacin 0,550 mg 0,45 - 0,7 4 1018
B6-vitamin 0,0450 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 296 mg 229 - 428 14 1062
Kalium, K 94,0 mg 56 - 137 14 1062
Calcium, Ca 33,0 mg 1347
Magnesium, Mg 12,0 mg 11,2 - 13,2 4 1058
Fosfor, P 102 mg 1346
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Zink, Zn 0,840 mg 1346
Jod, I 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,000 0 1818
C8:0 0,052 0,194 1818
C10:0 0,027 0,103 1818
C12:0 0,294 1,1 1818
C14:0 0,466 1,75 1818
C16:0 6,204 23,3 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 1,795 6,75 1818
C20:0 0,148 0,557 1818
C22:0 0,000 0 1818
C24:0 0,000 0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,204 0,768 1818
C18:1,n-9 12,862 48,4 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C20:1,n-11 0,158 0,595 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,510 13,2 1818
C18:3,n-3 (ALA) 0,848 3,19 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede 8,986 33,8 1003
Sum monoumættede 13,224 49,7 1003
Sum polyumættede 4,358 16,4 1003
Fedtsyrer, total 26,568 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,848 3,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,510 13,2 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 204 270 1059
Leucin 332 440 1059
Lysin 121 160 1059
Methionin 75 100 1059
Cystin 74 98 1059
Phenylalanin 219 290 1059
Tyrosin 98 130 1059
Threonin 136 180 1059
Tryptofan 41 55 1059
Valin 226 300 1059
Arginin 219 290 1059
Histidin 98 130 1059
Alanin 166 220 1059
Asparaginsyre 264 350 1059
Glutaminsyre 1300 1720 1059
Glycin 181 240 1059
Prolin 385 510 1059
Serin 219 290 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby