DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 380
Pære, konserves
Engelsk navn
Pear, canned
Taxonomisk navn
Pirus communis L. var. sativa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 41 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 9
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 299 kJ 1003
Energi, kcal 71 kcal 1003
Nitrogen, total 0,048 g 0,048 - 0,048 4 1825
Protein, videnskabelig 0,3 g 0,3 - 0,3 4 1825
Protein, deklaration 0,3 g 0,3 - 0,3 4 1825
Kulhydrat, difference 18,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 15,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 15,7 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1321
Kostfibre 2,4 g 2,1 - 2,6 4 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,2 4 1825
Tørstof 18,8 g 16,9 - 21,4 4 1825
Vand 81,2 g 78,6 - 83,1 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,833 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,01000 mg 17 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0250 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,130 NE 1003
Niacin 0,0800 mg 0,07 - 0,08 2 1018
B6-vitamin 0,0140 mg 1352
Pantothensyre 0,0220 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 11,0 µg 1001
Frit folat 4,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0,700 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,700 mg 47 1938
beta-caroten 10,00 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 1938
Kalium, K 66,0 mg 1938
Calcium, Ca 6,26 mg 3,87 - 11 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 17 1938
Fosfor, P 13,4 mg 10,4 - 22,6 6 1015
Jern, Fe 0,180 mg 0,1 - 0,31 3 1043
Kobber, Cu 0,0710 mg 214 1002
Zink, Zn 0,130 mg 214 1002
Jod, I 0,500 µg 0,3 - 1 4 1055
Mangan, Mn 0 mg 1349
Chrom, Cr 0,0231 µg 0,24 - 0,277 12 T 9
Selen, Se 0,100 µg 0,056 - 0,57 12 T 9
Molybdæn, Mo 0 µg 2 T 9
Nikkel, Ni 8,50 µg 0,92 - 30,3 111 T 9
Kviksølv, Hg 0,0103 µg 0,0135 0,013 - 0,024 12 T 9
Arsen, As 0,467 µg 0,176 0,065 - 2,56 12 T 9
Cadmium, Cd 0,479 µg 0,025 - 1,86 111 T 9
Bly, Pb 0,164 µg 0,1655 0,047 - 0,29 12 T 9
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 19,5 g 1370
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,030 18,5 T 9
C18:0 0,007 4,64 T 9
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 1,68 T 9
C18:1,n-9 0,020 12,6 T 9
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 46,8 T 9
C18:3,n-3 (ALA) 0,025 15,6 T 9
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,037 23,2 1003
Sum monoumættede 0,023 14,3 1003
Sum polyumættede 0,100 62,4 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 15,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 46,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 250 T 9
Leucin 20 410 T 9
Lysin 20 410 T 9
Methionin 3 63 T 9
Cystin 1 31 T 9
Phenylalanin 12 250 T 9
Tyrosin 5 94 T 9
Threonin 11 220 T 9
Tryptofan 3 63 T 9
Valin 15 310 T 9
Arginin 9 190 T 9
Histidin 6 130 T 9
Alanin 13 280 T 9
Asparaginsyre 56 1160 T 9
Glutaminsyre 30 630 T 9
Glycin 12 250 T 9
Prolin 27 560 T 9
Serin 15 310 T 9

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby