DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 381
Majroe, rå
Engelsk navn
Turnip, raw
Taxonomisk navn
Brassica rapa (L.) var. rapa (L.) Thell.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 110 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
Nitrogen, total 0,096 g 0,08 - 0,096 2 1825
Protein, videnskabelig 0,6 g 0,5 - 0,6 2 1825
Protein, deklaration 0,6 g 0,5 - 0,6 2 1825
Kulhydrat, difference 6,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,0 g 1,9 - 2,1 2 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,6 - 0,6 2 1825
Tørstof 8,0 g 7,6 - 8,3 2 1825
Vand 92,0 g 91,7 - 92,4 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 2 1379
B1-vitamin 0,0400 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,0450 mg 0,038 - 0,048 2 1022
Niacinækvivalent 1,13 NE 1003
Niacin 1,000 mg 0,87 - 0,97 4 1018
B6-vitamin 0,0800 mg 0,078 - 0,082 2 1025
Pantothensyre 0,200 mg 1352
Biotin 0,1000 µg 1344
Folat 20,0 µg 16,6 - 25,3 4 1374
Frit folat 17,0 µg 9 - 23,5 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 16,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 16,0 mg 1 1017
beta-caroten 0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 4,5 - 27 5 1058
Kalium, K 283 mg 253 - 324 5 1058
Calcium, Ca 50,0 mg 39 - 65 2 1030
Magnesium, Mg 8,00 mg 6,8 - 9,3 5 1058
Fosfor, P 50,0 mg 1 1348
Jern, Fe 0,500 mg 0,23 - 1,5 2 1043
Kobber, Cu 0,0400 mg 1 1348
Zink, Zn 0,230 mg 1 1348
Jod, I 0,500 µg 0,35 - 0,7 3 T 519
Mangan, Mn 0,0680 mg 1 1348
Chrom, Cr 0,500 µg 1 1348
Selen, Se 0 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 10,00 µg 1 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 3,80 g 1344
Stivelse 0 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 15 160 1344
Leucin 25 260 1344
Lysin 12 120 1344
Methionin 7 70 1344
Phenylalanin 12 130 1344
Tyrosin 9 90 1344
Threonin 17 180 1344
Tryptofan 8 80 1344
Valin 15 160 1344
Arginin 10 100 1344
Histidin 5 50 1344
Alanin 28 290 1344
Asparaginsyre 35 360 1344
Glutaminsyre 56 580 1344
Glycin 15 160 1344
Prolin 21 220 1344
Serin 20 210 1344

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby