Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 381
Majroe, rå
Engelsk navn
Turnip, raw
Taxonomisk navn
Brassica rapa (L.) var. rapa (L.) Thell.
Synonymer
Majroer
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 110 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
total-N 0,096 g 0,080 - 0,096 2 1825
Protein, total 0,6 g 0,500 - 0,600 2 1825
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1,9 - 2,1 2 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,6 - 0,6 2 1825
Tørstof 8,0 g 7,600 - 8,300 2 1825
Vand 92,0 g 91,700 - 92,400 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 2 1379
B1-vitamin 0,040 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,045 mg 0,038 - 0,048 2 1022
Niacin 1,13 NE 1003
niacin 1,00 mg 0,87 - 0,97 4 1018
B6-vitamin 0,080 mg 0,078 - 0,082 2 1025
Pantothensyre 0,200 mg 1352
Biotin 0,100 µg 1344
Folat 20,0 µg 16,6 - 25,3 4 1374
Frit folat 17,0 µg 9,0 - 23,5 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 16,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 16,0 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 4,5 - 27,0 5 1058
Kalium, K 283 mg 253 - 324 5 1058
Calcium, Ca 50,0 mg 39 - 65 2 1030
Magnesium, Mg 8,00 mg 6,8 - 9,3 5 1058
Phosphor, P 50,0 mg 1 1348
Jern, Fe 0,500 mg 0,23 - 1,5 2 1043
Kobber, Cu 0,040 mg 1 1348
Zink, Zn 0,230 mg 1 1348
Jod, I 0,500 µg 0,35 - 0,7 3 T 519
Mangan, Mn 0,068 mg 1 1348
Chrom, Cr 0,500 µg 1 1348
Selen, Se 0 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 3,80 g 1344
Stivelse 0 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 15 160 1344
Leucin 25 260 1344
Lysin 12 120 1344
Methionin 7 70 1344
Phenylalanin 12 130 1344
Tyrosin 9 90 1344
Threonin 17 180 1344
Tryptofan 8 80 1344
Valin 15 160 1344
Arginin 10 100 1344
Histidin 5 50 1344
Alanin 28 290 1344
Asparaginsyre 35 360 1344
Glutaminsyre 56 580 1344
Glycin 15 160 1344
Prolin 21 220 1344
Serin 20 210 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby