DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 395
Cornflakes, uspec.
Engelsk navn
Corn flakes, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1586 kJ 1003
Energi (kcal) 374 kcal 1003
Protein 7,5 g 5,3 - 8,5 19 1066, 1011, 1834, 1257
Protein fra Aminosyrer 6,4 g 1003
Protein, deklaration 7,5 g 5,3 - 8,5 19 1257, 1834, 1066, 1011
Kulhydrat difference 84,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 81,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 82,0 g 1003
Kostfibre 3,1 g 1,9 - 8,9 17 1011, 1064, 1834, 1257
Fedt 1,4 g 0,86 - 2,1 19 1011, 1067, 1834, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,52 g 29 1003
Aske 2,6 g 1,8 - 3,48 19 1066, 1834, 1257, 1011
Tørstof 95,9 g 93,1 - 97,6 19 1011, 1066, 1834, 1257
Vand 4,1 g 2,4 - 6,9 19 1257, 1834, 1066, 1011
Nitrogen 1,198 g 0,848 - 1,36 19 1011, 1066, 1834, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,0200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0200 mg 0,01 - 0,03 2 1034
alfa-Tokotrienol 0,150 mg 0,15 - 0,16 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,659 mg 0 - 1,82 19 1011, 1066, 1834, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,574 mg 0,038 - 1,57 19 1066, 1834, 1257, 1011
Niacinækvivalent 0,579 NE 1003
Niacin 1,10 mg 0,96 - 1,18 8 1018
B6-vitamin 0,119 mg 0,12 0,035 - 0,34 11 1257, 1011
Pantothensyre 0,185 mg 1352
Folat 26,7 µg 16 3,7 - 90 11 1257, 1011
Frit folat 14,0 µg 12,1 - 17,2 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 608 mg 317 - 1100 29 1011, 1257, 2088
Kalium 103 mg 58 - 162 14 1834, 1257, 1011
Calcium 4,31 mg 4,3 2 - 8,5 11 1011, 1257
Magnesium 15,2 mg 8 - 30,4 14 1011, 1834, 1257
Jern 2,89 mg 0,26 - 8,59 14 1011, 1834, 1257
Kobber 0,0667 mg 0,044 - 0,12 16 1104, 1257
Zink 0,267 mg 0,1 - 0,66 23 1011, 1104, 1834, 1257
Mangan 0,110 mg 0,096 - 0,12 3 1348
Krom 2,00 µg 1,8 1,2 - 2,4 8 1506
Molybdæn 0 µg 20 - 3 3 1348
Selen 2,60 µg 0,5 - 4,9 22 1913, 1815, 1846
Fosfor 57,0 mg 30 - 94,1 14 1011, 1834, 1257
Chlorid 1550 mg 1170 - 2090 10 1064, 1257
Jod 0,900 µg 0,6 - 1,4 5 1055
Nikkel 7,20 µg 1,6 - 21,4 22 1815, 1846, 1913
Kviksølv 0,840 µg 0,8 0 - 2,1 8 1506
Arsen 1,98 µg 1,85 0 - 3,6 8 1506
Cadmium 0,174 µg 0,05 - 0,42 22 1846, 1815, 1913
Bly 0,415 µg 0 - 1,9 22 1815, 1846, 1913
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,43 g 1,3 - 1,5 3 1064
Glukose 1,50 g 1,3 - 1,7 3 1064
Sum monosakkarider 2,93 g 1003
Laktose 0 g 3 1064
Maltose 0,530 g 0 - 0,8 3 1064
Sakkarose 3,60 g 2,7 - 4,5 3 1064
Sum disakkarider 4,13 g 1003
Raffinose 0 g 3 1064
Sum sukkerarter 7,06 g 1003
Tilsat Sukker 7,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,0 g 1 2133
Stivelse 74,9 g 74 - 76 14 1257, 1273
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1345
C6:0 0,000 0 1345
C8:0 0,000 0 1345
C10:0 0,000 0 1345
C12:0 0,000 0 1345
C14:0 0,000 0 1345
C15:0 0,000 0 1345
C16:0 0,176 14 1345
C17:0 0,000 0 1345
C18:0 0,034 2,69 1345
C20:0 0,000 0 1345
C22:0 0,000 0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1345
C15:1,n-5 0,000 0 1345
C16:1,n-7 0,000 0 1345
C17:1,n-7 0,000 0 1345
C18:1,n-9 0,389 30,9 1345
C20:1,n-11 0,000 0 1345
C22:1,n-9 0,000 0 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,643 51 1345
C18:3,n-3 0,016 1,3 1345
C20:3,n-3 0,000 0 1345
C20:4,n-6 0,000 0 1345
C20:5,n-3 0,000 0 1345
C22:5,n-3 0,000 0 1345
C22:6,n-3 0,000 0 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,210 16,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,389 30,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,659 52,3 1003
Sum fedtsyrer 1,259 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,016 1,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,643 51 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 287 240 1059
Leucin 1190 990 1059
Lysin 57 48 1059
Methionin 156 130 1059
Cystin 95 79 1059
Phenylalanin 395 330 1059
Tyrosin 204 170 1059
Threonin 228 190 1059
Tryptofan 35 29 1059
Valin 395 330 1059
Arginin 168 140 1059
Histidin 216 180 1059
Alanin 635 530 1059
Asparaginsyre 407 340 1059
Glutaminsyre 1610 1340 1059
Glycin 228 190 1059
Prolin 803 670 1059
Serin 371 310 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby