Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 409
Majsstivelse
Engelsk navn
Corn starch
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1534 kJ 1003
Energi, kcal 367 kcal 1003
total-N 0,059 g 0,064 0,064 - 0,064 3 1347, 1825, 1960
Protein, total 0,4 g 0,4 0,400 - 0,400 3 1347, 1825, 1960
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 88,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 88,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 88,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,5 g 1 1825
Fedt, total 0,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1 1825
Tørstof 89,8 g 1 1825
Vand 10,2 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,008 mg 0,004 - 0,012 3 1022
Niacin 0,083 NE 1003
niacin 0,030 mg 0,02 - 0,05 4 1018
B6-vitamin 0,005 mg 0,005 - 0,005 2 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1343
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,70 mg 1,5 - 1,9 4 1058
Kalium, K 5,00 mg 3 - 6 4 1058
Calcium, Ca 10,0 mg 7 - 18 3 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg 3,2 - 5,5 4 1058
Jern, Fe 0,280 mg 0,23 - 0,35 4 1043
Jod, I 0,600 µg 0,5 - 0,7 5 1055
Mangan, Mn 1,00 mg 1349
Molybdæn, Mo 12,0 µg 1349
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1314
Glucose 0 g 1314
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Saccharose 0 g 1314
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 86,8 g 1314
(a)Hexoses 0 g 1314
(b)Pentoses 0,140 g 1314
(c)UronicAcids 0,560 g 1314
Cellulose 0,630 g 1314
Lignin 0,400 g 1314
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 5 83 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby