Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 436
Cornflakes, frosted
Engelsk navn
Corn flakes, frosted
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1616 kJ 1003
Energi, kcal 386 kcal 1003
total-N 0,840 g 0,840 0,784 - 0,896 3 1011, 1064, 1257
Protein, total 5,3 g 5,3 4,900 - 5,600 3 1011, 1064, 1257
Protein, deklaration 5,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 88,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 87,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 87,2 g 1003
Tilsat sukker 30,0 g 1003
Kostfiber 1,8 g 1,8 1,6 - 1,9 3 1011, 1064, 1257
Fedt, total 0,8 g 0,8 0,8 - 0,9 3 1011, 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,8 1,82 - 1,86 3 1011, 1064, 1257
Tørstof 96,9 g 96,6 96,400 - 97,6 3 1011, 1064, 1257
Vand 3,1 g 3,4 2,400 - 3,600 3 1011, 1064, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,020 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,020 mg 0,01 - 0,03 2 1034
alfa-tokotrienol 0,150 mg 0,15 - 0,16 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 1,11 mg 0 - 1,620 5 1011, 1066, 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,884 mg 0,048 - 1,330 5 1011, 1066, 1257
Niacin 0,400 NE 1003
niacin 1,10 mg 0,96 - 1,18 8 1018
B6-vitamin 0,080 mg 0,059 - 0,120 4 1011, 1025, 1257
Pantothensyre 0,185 mg 1352
Folat 13,1 µg 9,4 - 15,2 5 1257, 1374
Frit folat 14,0 µg 12,1 - 17,2 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1065 mg 1065 1040 - 1090 2 1064, 1257
Natrium, Na 667 mg 667 614 - 719 2 1011, 1257
Kalium, K 57,7 mg 57,7 56 - 59,4 2 1011, 1257
Calcium, Ca 4,97 mg 5,00 4,9 - 5 3 1011, 1064, 1257
Magnesium, Mg 7,72 mg 8,00 7 - 8,17 3 1011, 1064, 1257
Phosphor, P 28,3 mg 29,0 24 - 32 3 1011, 1064, 1257
Jern, Fe 7,80 mg 5,30 5,2 - 12,9 3 1011, 1064, 1257
Kobber, Cu 0,062 mg 0,044 - 0,094 10 1104, 1257
Zink, Zn 0,186 mg 0,09 - 0,38 11 1011, 1104, 1257
Jod, I 0,900 µg 0,6 - 1,4 5 1055
Mangan, Mn 0,110 mg 0,096 - 0,12 3 1348
Chrom, Cr 2,35 µg 1,92 1,63 - 4,1 5 1510
Selen, Se 1,80 µg 1,50 0,4 - 3,2 53 1510
Molybdæn, Mo 0 µg 20 - 3 3 1348
Nikkel, Ni 7,21 µg <4,15 - 21,4 22 T 395
Kviksølv, Hg 1,34 µg 1,15 0,5 - 2,1 5 1510
Arsen, As 1,98 µg 1,30 0 - 3,2 5 1510
Cadmium, Cd 0,400 µg 0 - 1,27 14 1965
Bly, Pb 1,73 µg 0 - 9,4 14 1961
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,70 g 1 1064
Glucose 1,90 g 1 1064
Monosaccharider, total 3,60 g 1003
Lactose 0 g 1 1064
Maltose 0 g 1 1064
Saccharose 30,7 g 1 1064
Disaccharider, total 30,7 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 34,3 g 1003
Stivelse 77,7 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1345
C6:0 0,000 0,00 1345
C8:0 0,000 0,00 1345
C10:0 0,000 0,00 1345
C12:0 0,000 0,00 1345
C14:0 0,000 0,00 1345
C15:0 0,000 0,00 1345
C16:0 0,108 14,0 1345
C17:0 0,000 0,00 1345
C18:0 0,021 2,75 1345
C20:0 0,000 0,00 1345
C22:0 0,000 0,00 1345
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1345
C15:1 0,000 0,00 1345
C16:1,n-7 0,000 0,00 1345
C17:1,n-7 0,000 0,00 1345
C18:1,n-9 0,240 30,9 1345
C20:1,n-11 0,000 0,00 1345
C22:1,n-9 0,000 0,00 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,395 51,0 1345
C18:3,n-3 0,010 1,31 1345
C20:3,n-3 0,000 0,00 1345
C20:4,n-6 0,000 0,00 1345
C20:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:5,n-3 0,000 0,00 1345
C22:6,n-3 0,000 0,00 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,129 16,7 1003
Sum monoumættede 0,240 31,0 1003
Sum polyumættede 0,405 52,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,774 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 1,29 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,395 51,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 202 240 1059
Leucin 832 990 1059
Lysin 40 48 1059
Methionin 109 130 1059
Cystin 66 79 1059
Phenylalanin 277 330 1059
Tyrosin 143 170 1059
Threonin 160 190 1059
Tryptofan 24 29 1059
Valin 277 330 1059
Arginin 118 140 1059
Histidin 151 180 1059
Alanin 445 530 1059
Asparaginsyre 286 340 1059
Glutaminsyre 1130 1340 1059
Glycin 160 190 1059
Prolin 563 670 1059
Serin 260 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby