Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 44
Rødkål, rå
Engelsk navn
Cabbage, red, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8 11 1015, 1879
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 133 kJ 1003
Energi, kcal 32 kcal 1003
total-N 0,242 g 0,176 - 0,304 9 1073, 1825
Protein, total 1,5 g 1,100 - 1,900 9 1073, 1825
Protein, deklaration 1,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1,7 - 2,7 4 1825
Fedt, total 0,2 g 0,2 0,2 - 0,2 2 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,5 - 0,8 9 1073, 1825
Tørstof 9,3 g 6,200 - 12,600 14 1073, 1825, 1879
Vand 90,7 g 87,400 - 93,800 14 1073, 1825, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 25,0 µg 11 - 35 5 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,070 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,070 mg 0,05 - 0,08 2 1034
K1-vitamin 149 µg 1360
B1-vitamin 0,065 mg 0,040 - 0,101 10 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,038 - 0,070 9 1022
Niacin 0,783 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,34 - 0,96 10 1018
B6-vitamin 0,150 mg 0,115 - 0,208 5 1025
Pantothensyre 0,324 mg 1352
Biotin 0,100 µg 1344
Folat 46,0 µg 6 1803
Frit folat 23,0 µg 8,8 - 32,9 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 60,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 60,0 mg 48 - 70 5 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 4,6 - 16,5 6 1058
Kalium, K 292 mg 258 - 316 6 1058
Calcium, Ca 44,5 mg 33,1 - 54,0 10 1015, 1030
Magnesium, Mg 14,0 mg 11,7 - 14,8 6 1058
Phosphor, P 34,1 mg 30,8 - 36,8 6 1015
Jern, Fe 0,450 mg 0,21 - 0,65 5 1043
Kobber, Cu 0,031 mg 0,019 - 0,057 12 1103
Zink, Zn 0,190 mg 0,14 - 0,35 12 1103
Jod, I 0,100 µg 0 - 0,35 5 1055
Mangan, Mn 0,200 mg 0,14 - 0,26 3 1348
Chrom, Cr 0,500 µg 0,1 - 0,5 3 1348
Selen, Se 1,00 µg 0,1 - 2,0 3 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 5 - 10 3 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,38 g 1,30 1,2 - 1,67 6 1314, 1879
Glucose 1,95 g 2,10 1,19 - 2,4 6 1314, 1879
Monosaccharider, total 3,33 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 1314, 1879
Saccharose 0,482 g 0,300 0,2 - 1,0 6 1314, 1879
Disaccharider, total 0,482 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 3,81 g 1003
Stivelse 0,070 g 1314
(a)Hexoses 0,380 g 1314
(b)Pentoses 0,710 g 1314
(c)UronicAcids 0,480 g 1314
Cellulose 0,970 g 1314
Lignin 0,020 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,037 22,9 1039
C18:0 0,002 1,31 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 1,96 1039
C18:1,n-9 0,008 5,23 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,075 47,1 1039
C18:3,n-3 0,035 21,6 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,039 24,4 1003
Sum monoumættede 0,011 6,88 1003
Sum polyumættede 0,110 68,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,035 21,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,075 46,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 41 170 1059
Leucin 46 190 1059
Lysin 46 190 1059
Methionin 11 47 1059
Cystin 1 4 1059
Phenylalanin 27 110 1059
Tyrosin 17 72 1059
Threonin 19 77 1059
Tryptofan 11 47 1059
Valin 68 280 1059
Arginin 63 260 1059
Histidin 24 100 1059
Alanin 75 310 1059
Asparaginsyre 128 530 1059
Glutaminsyre 361 1490 1059
Glycin 31 130 1059
Prolin 56 230 1059
Serin 75 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby