Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 51
Stikkelsbær, rå
Engelsk navn
Gooseberry, raw
Taxonomisk navn
Ribes uva-crispa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 2
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 185 kJ 1003
Energi, kcal 44 kcal 1003
total-N 0,144 g 0,096 - 0,176 16 1073, 1825
Protein, total 0,9 g 0,600 - 1,100 16 1073, 1825
Protein, deklaration 0,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,2 g 1,9 - 3,8 4 1825
Fedt, total 0,6 g 0,4 - 0,7 4 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 - 0,6 16 1073, 1825
Tørstof 12,3 g 7,200 - 17,000 20 1073, 1808, 1825
Vand 87,7 g 83,000 - 92,800 20 1073, 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,83 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 82,0 µg 77,0 62 - 111 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,00 mg 0,47 - 1,28 5 1034
B1-vitamin 0,011 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,019 - 0,030 4 1022
Niacin 0,400 NE 1003
niacin 0,250 mg 0,16 - 0,35 10 1018
B6-vitamin 0,015 mg 0,007 - 0,020 7 1025
Pantothensyre 0,286 mg 1352
Biotin 0,500 µg 1344
Folat 11,7 µg 6 1803
Frit folat 15,0 µg 5,3 - 28,8 4 T 1
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 33,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 33,0 mg 18 - 56 12 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 2,0 - 2,6 4 1058
Kalium, K 176 mg 171 - 184 4 1058
Calcium, Ca 26,5 mg 14,6 - 33 11 1015, 1030
Magnesium, Mg 8,00 mg 6,0 - 9,0 4 1058
Phosphor, P 23,6 mg 14,5 - 28,7 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,28 - 0,54 8 1043
Kobber, Cu 0,056 mg 0,054 - 0,057 2 1103
Zink, Zn 0,160 mg 0,15 - 0,16 2 1103
Jod, I 0,300 µg 0,15 - 0,53 9 1055
Mangan, Mn 0,170 mg 0,13 - 0,19 6 1348
Chrom, Cr 0,300 µg 0,250 0 - 0,6 12 1506
Selen, Se 0,068 µg 0 - 0,4 19 1506, 1817
Molybdæn, Mo 0 µg 3 1348
Nikkel, Ni 2,54 µg 0,9 - 8,5 17 1539, 1817
Kviksølv, Hg 0,170 µg 0,200 0 - 0,4 12 1506
Arsen, As 0,150 µg 0,110 0,04 - 0,47 12 1506
Cadmium, Cd 0,193 µg 0,02 - 0,61 17 1539, 1817
Bly, Pb 0,482 µg 0 - 1,4 17 1539, 1817
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1496
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 0 mg 1 1485
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 3,00 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,070 15,8 1039
C18:0 0,009 2,01 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,006 1,26 1039
C18:1,n-9 0,061 13,8 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,174 39,4 1039
C18:3,n-3 0,122 27,6 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,079 17,9 1003
Sum monoumættede 0,067 15,2 1003
Sum polyumættede 0,296 67,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,442 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,122 27,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,174 39,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 9 63 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby