Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 527
Reje, dybvands-, konserves
Engelsk navn
Shrimp, canned
Taxonomisk navn
Pandalus borealis
Synonymer
Rejer
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 336 kJ 1003
Energi, kcal 80 kcal 1003
total-N 2,640 g 2,400 - 2,864 2 1364, 1839
Protein, total 16,5 g 15,000 - 17,900 2 1364, 1839
Protein, deklaration 16,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,2 g 1,2 - 1,2 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 2,78 - 3,07 2 1839
Tørstof 21,3 g 19,9 - 22,7 2 1839
Vand 78,7 g 77,300 - 80,100 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 4,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 4,00 mg 4,00 3,7 - 4,3 2 T 518
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,007 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,015 mg 1 1938
Niacin 3,88 NE 1003
niacin 0,800 mg 1027
B6-vitamin 0,060 mg 1352
Pantothensyre 0,210 mg 1352
Biotin 1,00 µg 1001
Folat 20,0 µg 1001
Frit folat 8,00 µg 1001
B12-vitamin 2,50 µg 1364
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1530 mg 1410 - 1640 2 1839
Natrium, Na 1030 mg 920 - 1130 2 1839
Kalium, K 78,0 mg 34 - 121 2 1839
Calcium, Ca 78,0 mg 39 - 143 4 1030, 1839
Magnesium, Mg 21,8 mg 18,0 - 25,5 2 1839
Phosphor, P 119 mg 100 - 138 2 1839
Jern, Fe 0,539 mg 0,106 - 1,17 6 1043, 1839
Kobber, Cu 0,126 mg 0,037 - 0,23 7 1099, 1839
Zink, Zn 0,928 mg 0,81 - 1,0 5 1099, 1839
Jod, I 13,9 µg 5 - 28 7 1041, 1839
Mangan, Mn 0,022 mg 0,013 - 0,031 2 1839
Chrom, Cr 2,10 µg 0 - 8,2 23 1506
Selen, Se 24,6 µg 15,4 - 36,4 27 1506, 1839
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Cobolt, Co 4,00 µg 1 - 7 2 1348
Nikkel, Ni 1,09 µg 1,09 0,77 - 1,40 2 T 518
Fluor, F 80,0 µg 30 - 130 2 1348
Silicium, Si 1,00 mg 1 1348
Aluminium, Al 0,100 mg 2 1348
Bor, B 40,0 µg 40 - 50 2 1348
Brom, Br 1800 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 2,78 µg 0 - 9,8 27 1506, 1839
Arsen, As 923 µg 322 - 1620 23 1506
Cadmium, Cd 1,60 µg 0,3 - 4,2 24 1506
Bly, Pb 5,00 µg 2,1 - 9,0 25 1506
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Putrescin 0,750 mg 0,5 - 1,0 2 1479
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 2 1839
Glucose 0 g 2 1839
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Saccharose 0 g 2 1839
Disaccharider, total 0 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0,800 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1839
C10:0 0,000 0,00 1839
C12:0 0,000 0,00 1839
C14:0 0,000 0,00 1839
C16:0 0,200 25,0 1839
C18:0 0,000 0,00 1839
C20:0 0,000 0,00 1839
C22:0 0,000 0,00 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,000 0,00 1839
C18:1,n-9 0,100 12,5 1839
C18:1,n-7 0,100 12,5 1839
C20:1,n-11 0,000 0,00 1839
C22:1,n-9 0,000 0,00 1839
C22:1,n-11 0,000 0,00 1839
C24:1,n-9 0,000 0,00 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 1839
C18:3,n-3 0,000 0,00 1839
C18:4,n-3 0,000 0,00 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 0,200 25,0 1839
C22:5,n-3 0,000 0,00 1839
C22:6,n-3 0,200 25,0 1839
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,200 25,0 1003
Sum monoumættede 0,200 25,0 1003
Sum polyumættede 0,400 50,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,800 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,400 50,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 160 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 871 330 T 518
Leucin 1290 490 T 518
Lysin 1430 540 T 518
Methionin 475 180 T 518
Cystin 111 42 T 518
Phenylalanin 713 270 T 518
Tyrosin 634 240 T 518
Threonin 634 240 T 518
Tryptofan 185 70 T 518
Valin 871 330 T 518
Arginin 1290 490 T 518
Histidin 343 130 T 518
Alanin 898 340 T 518
Asparaginsyre 1770 670 T 518
Glutaminsyre 2320 880 T 518
Glycin 950 360 T 518
Prolin 660 250 T 518
Serin 739 280 T 518

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby