DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 527
Reje, dybvands-, konserves
Engelsk navn
Shrimp, canned
Taxonomisk navn
Pandalus borealis (Krøyer 1838)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 336 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 350 kJ 1003
Energi (kcal) 79 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 83 kcal 1003
Protein 17,2 g 0,0 13,1 - 22,2 2 1839, 1364
Protein fra Aminosyrer 16,1 g 1003
Protein, deklaration 17,2 g 0,0 13,1 - 22,2 2 1839, 1364
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,2 g 1,2 - 1,2 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,58 g 2 1003
Aske 2,9 g 2,78 - 3,07 2 1839
Tørstof 21,3 g 19,9 - 22,7 2 1839
Vand 78,7 g 77,3 - 80,1 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 4,00 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 4,00 mg 4,0 3,7 - 4,3 2 T 518.0
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,00700 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0150 mg 1 1938
Niacinækvivalent 4,35 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1027
B6-vitamin 0,0600 mg 1352
Pantotensyre 0,210 mg 1352
Biotin 1,000 µg 1001
Folat 20,0 µg 1001
Frit folat 8,00 µg 1001
B12-vitamin 2,50 µg 1364
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1030 mg 920 - 1130 2 1839
Kalium 78,0 mg 34 - 121 2 1839
Calcium 78,0 mg 39 - 143 4 1030, 1839
Magnesium 21,8 mg 18 - 25,5 2 1839
Rubidium 20,0 µg 18 - 22 2 1348
Jern 0,539 mg 0,106 - 1,17 6 1043, 1839
Kobber 0,126 mg 0,037 - 0,23 7 1099, 1839
Zink 0,928 mg 0,81 - 1 5 1099, 1839
Mangan 0,0220 mg 0,013 - 0,031 2 1839
Krom 2,10 µg 0,0 - 8,2 23 1506
Molybdæn 0 µg 1 1348
Cobolt 4,00 µg 1 - 7 2 1348
Selen 24,6 µg 15,4 - 36,4 27 1506, 1839
Aluminium 0,1000 mg 2 1348
Silicium 1,000 mg 1 1348
Bor 40,0 µg 40 - 50 2 1348
Fosfor 119 mg 100 - 138 2 1839
Fluor 80,0 µg 30 - 130 2 1348
Chlorid 1530 mg 1410 - 1640 2 1839
Brom 1800 µg 1 1348
Jod 13,9 µg 5 - 28 7 1041, 1839
Nikkel 1,09 µg 1,085 0,77 - 1,4 2 T 518.0
Kviksølv 2,78 µg 0,0 - 9,8 27 1506, 1839
Arsen 923 µg 322 - 1620 23 1506
Cadmium 1,60 µg 0,3 - 4,2 24 1506
Bly 5,00 µg 2,1 - 9 25 1506
Sum mineraler 2860 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 1839
Glukose 0 g 2 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Sakkarose 0 g 2 1839
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,800 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,000 0,0 1839
C16:0 0,240 25 1839
C18:0 0,000 0,0 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,000 0,0 1839
C18:1,n-7 0,120 12,5 1839
C18:1,n-9 0,120 12,5 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1839
C18:3,n-3 0,000 0,0 1839
C18:4,n-3 0,000 0,0 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,240 25 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,240 25 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,240 25 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,240 25 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,480 50 1003
Sum fedtsyrer 0,960 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,480 50 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 160 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,045 1839, 1364
Isoleucin 1010 330 T 518.0
Leucin 1490 490 T 518.0
Lysin 1640 540 T 518.0
Methionin 548 180 T 518.0
Cystin 128 42 T 518.0
Phenylalanin 822 270 T 518.0
Tyrosin 731 240 T 518.0
Threonin 731 240 T 518.0
Tryptofan 213 70 T 518.0
Valin 1010 330 T 518.0
Arginin 1490 490 T 518.0
Histidin 396 130 T 518.0
Alanin 1040 340 T 518.0
Asparaginsyre 2040 670 T 518.0
Glutaminsyre 2680 880 T 518.0
Glycin 1100 360 T 518.0
Prolin 761 250 T 518.0
Serin 853 280 T 518.0
Sum essentielle Aminosyrer 8470 T 518.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 11670 T 518.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 80,9 mg 1 2187
Putrescin 0,750 mg 0,5 - 1 2 1479
Sum biogene aminer 0,750 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby