Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 544
Julesalat, rå
Engelsk navn
Chicory, raw
Taxonomisk navn
Cichorium intybus L. var. foliosum Hegi
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 79 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,183 g 0,144 - 0,224 9 1073, 1825
Protein, total 1,1 g 0,900 - 1,400 9 1073, 1825
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,1 g 1,0 - 1,2 4 1825
Fedt, total 0,2 g 0,1 - 0,1 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 - 0,6 9 1073, 1825
Tørstof 5,5 g 3,500 - 6,600 9 1073, 1825
Vand 94,5 g 93,400 - 96,500 9 1073, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,25 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 15,0 µg 10 - 20 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1 1034
B1-vitamin 0,085 mg 0,080 - 0,094 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,035 mg 0,026 - 0,054 6 1022
Niacin 0,533 NE 1003
niacin 0,250 mg 0,15 - 0,29 10 1018
B6-vitamin 0,055 mg 0,048 - 0,060 5 1025
Pantothensyre 0,200 mg T 627
Biotin 0,700 µg T 627
Folat 52,0 µg 30,1 - 79,5 4 1374
Frit folat 33,0 µg 19,4 - 55,5 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,00 mg 2 - 7 5 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 3,6 - 8,8 5 1058
Kalium, K 212 mg 196 - 226 5 1058
Calcium, Ca 19,9 mg 15,0 - 24,0 6 1015
Magnesium, Mg 10,0 mg 8,9 - 11,9 5 1058
Phosphor, P 31,4 mg 25,2 - 37,7 6 1015
Jern, Fe 0,400 mg 0,28 - 0,60 5 1043
Kobber, Cu 0,140 mg 1344
Zink, Zn 0,200 mg 1344
Jod, I 0,400 µg 0,1 - 0,9 4 1055
Mangan, Mn 0,300 mg 1349
Chrom, Cr 1,00 µg 1,00 0,2 - 2,3 8 1079
Selen, Se 1,00 µg 0,00 0 - 5,5 8 1079
Nikkel, Ni 8,10 µg 6,20 0,7 - 21 8 1079
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,100 0 - 0,6 8 1079
Arsen, As 1,00 µg 0,00 0 - 4,8 8 1079
Cadmium, Cd 2,10 µg 1,30 0,2 - 5,4 8 1079
Bly, Pb 1,90 µg 1,70 0 - 5,0 8 1079
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 1,50 g 1344
Stivelse 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,028 21,3 1039
C18:0 0,002 1,29 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,004 3,23 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,071 52,9 1039
C18:3,n-3 0,028 21,3 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,030 22,6 1003
Sum monoumættede 0,004 3,01 1003
Sum polyumættede 0,099 74,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,133 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,028 21,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,071 53,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 42 230 1059
Leucin 37 200 1059
Lysin 33 180 1059
Methionin 9 47 1059
Cystin 2 13 1059
Phenylalanin 27 150 1059
Tyrosin 15 80 1059
Threonin 24 130 1059
Tryptofan 17 93 1059
Valin 42 230 1059
Arginin 57 310 1059
Histidin 20 110 1059
Alanin 48 260 1059
Asparaginsyre 152 830 1059
Glutaminsyre 225 1230 1059
Glycin 24 130 1059
Prolin 57 310 1059
Serin 42 230 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby