DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 546
Ising, rå
Engelsk navn
Dab, raw
Taxonomisk navn
Limanda limanda (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 319 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 319 kJ 1003
Energi (kcal) 75 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 75 kcal 1003
Protein 16,6 g 0,0 15,6 - 17,8 6 1366
Protein, deklaration 16,6 g 0,0 15,6 - 17,8 6 1366
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,0 g 0,1 - 1,3 6 1366
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,19 g 3 1003
Aske 1,3 g 1,1 - 1,5 4 1366
Tørstof 18,9 g 17,3 - 20 8 1366
Vand 81,1 g 80 - 82,7 8 1366
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,4 RE 1003
Retinol 14,4 µg 10,2 - 21,9 3 1369
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1 1369
E-vitamin 0,400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,400 mg 1 1369
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,103 mg 0,03 - 0,4 11 1369
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0840 mg 0,04 - 0,335 12 1369
Niacinækvivalent 2,30 NE 1003
Niacin 2,30 mg 0,8 - 3,9 9 1369
B6-vitamin 0,257 mg 0,173 - 0,314 4 1072
Pantotensyre 0,860 mg 0,245 - 1,7 6 1369
Biotin 1,20 µg 1 1369
Folat 5,00 µg 5 - 5 2 1369
Frit folat 2,50 µg 1002
B12-vitamin 1,50 µg 1 1044
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 0,0 - 2 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 75,0 mg 60,6 - 88,1 3 1058
Kalium 350 mg 313 - 390 3 1058
Calcium 27,0 mg 17 - 36 6 1367
Magnesium 24,0 mg 22,6 - 24,2 3 1058
Jern 0,300 mg 0,2 - 0,46 3 1043
Kobber 0,170 mg 0,01 - 0,7 16 1368
Zink 0,460 mg 0,08 - 1,42 9 1368
Mangan 0,0400 mg 0,0 - 0,18 9 1368
Krom 1,06 µg 0,02 - 3,8 6 1851, 1916
Molybdæn 20,0 µg 0,0 - 40 2 1368
Selen 16,0 µg 15,6 14,2 - 19,7 5 1916
Fosfor 182 mg 116 - 250 4 1367
Jod 30,0 µg 7 - 57 6 1041
Nikkel 1,000 µg 1,0 1 - 1 5 1916
Kviksølv 6,23 µg 3,9 - 14,3 6 1851, 1916
Arsen 109 µg 92,2 - 125 6 1851, 1916
Cadmium 0,0317 µg 0,02 - 0,09 6 1851, 1916
Bly 3,70 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,790 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 72 mg 71,5 71 - 72 2 T 45.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,880 1366
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,790 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby