Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 546
Ising, rå
Engelsk navn
Dab, raw
Taxonomisk navn
Limanda limanda
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,790
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 319 kJ 1003
Energi, kcal 76 kcal 1003
total-N 2,880 g 2,720 - 3,072 6 1366
Protein, total 16,6 g 15,6 - 17,8 6 1366
Protein, deklaration 16,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,0 g 0,1 - 1,3 6 1366
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,1 - 1,5 4 1366
Tørstof 18,9 g 17,300 - 20,000 8 1366
Vand 81,1 g 80,000 - 82,700 8 1366
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,4 RE 1003
Retinol 14,4 µg 10,2 - 21,9 3 1369
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1 1369
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 1 1369
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,103 mg 0,030 - 0,400 11 1369
B2-vitamin, riboflavin 0,084 mg 0,040 - 0,335 12 1369
Niacin 2,30 NE 1003
niacin 2,30 mg 0,8 - 3,9 9 1369
B6-vitamin 0,257 mg 0,173 - 0,314 4 1072
Pantothensyre 0,860 mg 0,245 - 1,700 6 1369
Biotin 1,20 µg 1 1369
Folat 5,00 µg 5 - 5 2 1369
Frit folat 2,50 µg 1002
B12-vitamin 1,50 µg 1 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,0 - 2,0 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 75,0 mg 60,6 - 88,1 3 1058
Kalium, K 350 mg 313 - 390 3 1058
Calcium, Ca 27,0 mg 17 - 36 6 1367
Magnesium, Mg 24,0 mg 22,6 - 24,2 3 1058
Phosphor, P 182 mg 116 - 250 4 1367
Jern, Fe 0,300 mg 0,20 - 0,46 3 1043
Kobber, Cu 0,170 mg 0,01 - 0,70 16 1368
Zink, Zn 0,460 mg 0,08 - 1,42 9 1368
Jod, I 30,0 µg 7 - 57 6 1041
Mangan, Mn 0,040 mg 0 - 0,18 9 1368
Chrom, Cr 1,06 µg 0,02 - 3,8 6 1851, 1916
Selen, Se 16,0 µg 15,6 14,2 - 19,7 5 1916
Molybdæn, Mo 20,0 µg 0 - 40 2 1368
Nikkel, Ni 1,00 µg 1,00 1 - 1 5 1916
Kviksølv, Hg 6,23 µg 3,9 - 14,3 6 1851, 1916
Arsen, As 109 µg 92,2 - 125,0 6 1851, 1916
Cadmium, Cd 0,032 µg 0,02 - 0,09 6 1851, 1916
Bly, Pb 3,70 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 72 mg 72 71 - 72 2 T 45

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby