Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 581
Pighvarre, rå
Engelsk navn
Turbot, raw
Taxonomisk navn
Psetta maxima
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 380 kJ 1003
Energi, kcal 91 kcal 1003
total-N 2,624 g 2 1366
Protein, total 16,4 g 2 1366
Protein, deklaration 16,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,4 g 0,58 - 0,76 6 1818, 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 2 1366
Tørstof 21,7 g 2 1366
Vand 78,3 g 2 1366
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 11,7 µg 1 1369
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,021 - 0,050 2 1369
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 0,060 - 0,100 2 1369
Niacin 9,17 NE 1003
niacin 6,10 mg 5,4 - 6,9 2 1369
B6-vitamin 0,152 mg 0,124 - 0,193 4 1072
Folat 16,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,800 µg 1 1044
C-vitamin 1,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,70 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 70,0 mg 40,6 - 97,1 4 1058
Kalium, K 330 mg 243 - 397 4 1058
Calcium, Ca 49,0 mg 1 1367
Magnesium, Mg 23,0 mg 21,5 - 25,4 4 1058
Phosphor, P 203 mg 1 1367
Jern, Fe 0,250 mg 0,15 - 0,30 3 1043
Jod, I 35,0 µg 26 - 46 3 1041
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,026 2,61 1818
C16:0 0,160 16,0 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,071 7,14 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,049 4,88 1818
C16:1,n-7 0,049 4,88 1818
C18:1,n-9 0,121 12,2 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,012 1,22 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,007 0,69 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 1818
C18:3,n-3 0,038 3,83 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,085 8,54 1818
C22:5,n-3 0,050 5,05 1818
C22:6,n-3 0,291 29,3 1818
Andre fedtsyrer 0,036 3,66 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,257 25,8 1003
Sum monoumættede 0,238 23,9 1003
Sum polyumættede 0,464 46,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,995 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,464 46,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 761 290 1938
Leucin 1340 510 1938
Lysin 1500 570 1938
Methionin 472 180 1938
Cystin 176 67 1938
Phenylalanin 630 240 1938
Tyrosin 551 210 1938
Threonin 708 270 1938
Tryptofan 184 70 1938
Valin 840 320 1938
Arginin 971 370 1938
Histidin 472 180 1938
Alanin 997 380 1938
Asparaginsyre 1680 640 1938
Glutaminsyre 2440 930 1938
Glycin 787 300 1938
Prolin 577 220 1938
Serin 682 260 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby