Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 584
Skrubbe, rå
Engelsk navn
Flounder, raw
Taxonomisk navn
Platichtys flesus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 67
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,850
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 363 kJ 1003
Energi, kcal 87 kcal 1003
total-N 2,901 g 2,336 - 3,232 33 1069, 1126, 1841
Protein, total 17,9 g 14,4 - 20,0 33 1069, 1126, 1841
Protein, deklaration 17,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,6 g 0,66 - 3,5 26 1126, 1818, 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,03 - 1,34 33 1069, 1126, 1841
Tørstof 20,7 g 17,2 - 26,600 33 1069, 1126, 1841
Vand 79,3 g 73,400 - 82,800 33 1069, 1126, 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 0 - 21 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,800 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,800 µg 1 1057
E-vitamin 1,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,00 mg 0,45 - 1,51 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,220 mg 0,026 - 0,656 11 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,210 mg 0,105 - 0,462 4 1022
Niacin 5,32 NE 1003
niacin 3,00 mg 2,09 - 4,35 10 1018
B6-vitamin 0,250 mg 0,209 - 0,302 5 1025
Pantothensyre 0,680 mg 1364
Biotin 1,20 µg 1 1369
Folat 15,0 µg 6 1803
Frit folat 5,00 µg T 45
B12-vitamin 2,99 µg 1,8 - 5,1 22 1126, 1841
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 0,0 - 2,0 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 65,0 mg 56,3 - 73,6 3 1058
Kalium, K 394 mg 363 - 416 3 1058
Calcium, Ca 35,0 mg 14 - 67 3 1030
Magnesium, Mg 27,0 mg 25,9 - 27,2 3 1058
Phosphor, P 182 mg 116 - 250 4 1367
Jern, Fe 0,300 mg 0,25 - 0,29 3 1043
Kobber, Cu 0,036 mg 0,030 0,019 - 0,116 66 1524
Zink, Zn 0,780 mg 0,710 0,48 - 1,96 66 1524
Jod, I 15,7 µg 5 - 40 22 1126, 1841
Mangan, Mn 0,040 mg 0 - 0,18 9 1368
Chrom, Cr 0,821 µg 0,28 - 1,9 36 1851, 1915
Selen, Se 20,4 µg 4,0 - 35,8 57 1890, 1915
Molybdæn, Mo 20,0 µg 0 - 40 2 1368
Nikkel, Ni 2,91 µg 0 - 8,1 57 1890, 1915
Kviksølv, Hg 6,04 µg 0,29 - 20,1 58 1851, 1890, 1915
Arsen, As 143 µg 16,5 - 666,7 58 1851, 1890, 1915
Cadmium, Cd 0,109 µg 0,0 - 0,744 58 1851, 1890, 1915
Bly, Pb 0,280 µg <1,0 - 3,3 58 1851, 1890, 1915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,032 2,41 1818
C16:0 0,263 19,6 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,062 4,66 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,106 7,88 1818
C18:1,n-9 0,226 16,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,024 1,77 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,030 2,25 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,011 0,80 1818
C18:3,n-3 0,006 0,48 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,282 21,1 1818
C22:5,n-3 0,075 5,63 1818
C22:6,n-3 0,138 10,3 1818
Andre fedtsyrer 0,084 6,27 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,357 26,7 1003
Sum monoumættede 0,386 28,8 1003
Sum polyumættede 0,512 38,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,34 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,501 37,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,011 0,82 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 46 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 899 310 1059
Leucin 1360 470 1059
Lysin 1650 570 1059
Methionin 522 180 1059
Cystin 131 45 1059
Phenylalanin 696 240 1059
Tyrosin 667 230 1059
Threonin 783 270 1059
Tryptofan 139 48 1059
Valin 986 340 1059
Arginin 1070 370 1059
Histidin 406 140 1059
Alanin 1130 390 1059
Asparaginsyre 1770 610 1059
Glutaminsyre 2350 810 1059
Glycin 1040 360 1059
Prolin 667 230 1059
Serin 841 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby