Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 611
Gedde, rå
Engelsk navn
Pike, raw
Taxonomisk navn
Esox lucius
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 45
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,936
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 379 kJ 1003
Energi, kcal 91 kcal 1003
total-N 3,040 g 2,912 - 3,152 2 1366
Protein, total 19,0 g 18,200 - 19,700 2 1366
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,2 g 1,2 - 1,2 2 1366
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,1 - 1,3 2 1366
Tørstof 22,1 g 19,800 - 27,500 4 1366
Vand 77,9 g 72,500 - 80,200 4 1366
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1356
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,900 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,900 µg 1356
E-vitamin 0,700 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,700 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,080 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,040 - 0,042 2 1022
Niacin 1,50 NE 1003
niacin 1,50 mg 1 1018
B6-vitamin 0,150 mg 0,090 - 0,190 2 1025
B12-vitamin 24,0 µg 1 1044
C-vitamin 3,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,00 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 200 mg 1356
Natrium, Na 53,0 mg 41,5 - 77,0 3 1058
Kalium, K 368 mg 332 - 398 3 1058
Calcium, Ca 50,0 mg 28 - 68 5 1348
Magnesium, Mg 29,0 mg 26,1 - 30,8 3 1058
Phosphor, P 240 mg 220 - 260 5 1348
Jern, Fe 0,300 mg 0,19 - 0,39 3 1043
Kobber, Cu 0,015 mg 0,017 0,002 - 0,024 17 1081
Zink, Zn 0,960 mg 1,100 0,19 - 1,7 17 1081
Jod, I 8,00 µg 1 - 12 3 1041
Mangan, Mn 0,040 mg 0,026 - 0,042 5 1348
Chrom, Cr 5,13 µg 0 - 22 18 1081, 1851
Selen, Se 5,42 µg 0 - 36 18 1081, 1851
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Cobolt, Co 1,00 µg 1356
Nikkel, Ni 9,44 µg <2,5 - 42 18 1081, 1851
Fluor, F 80,0 µg 1356
Silicium, Si 0,300 mg 1356
Aluminium, Al 0,100 mg 1356
Bor, B 10,0 µg 1356
Brom, Br 300 µg 1356
Kviksølv, Hg 18,9 µg 5,8 - 50 18 1081, 1851
Arsen, As 0,094 µg <1,1 - 1 18 1081, 1851
Cadmium, Cd 0 µg 0 - 2,8 18 1081, 1851
Bly, Pb 4,72 µg <1,0 - 10 18 1081, 1851
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,043 mg <0,01 - 0,24 7 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1356
Saccharose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1356
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,018 1,60 1356
C16:0 0,500 44,5 1356
C18:0 0,142 12,6 1356
Andre mætt. 0,018 1,60 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,374 33,3 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,054 4,80 1356
C18:3,n-3 0,018 1,60 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,678 60,3 1003
Sum monoumættede 0,374 33,3 1003
Sum polyumættede 0,072 6,41 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,12 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 1,60 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,054 4,80 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 39 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby