DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 637
Rygeost, 10 % fedt
Engelsk navn
Cheese, unripened, smoked, 10 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 539 kJ 1003
Energi, kcal 130 kcal 1003
Nitrogen, total 1,353 g 1,4 1,21 - 1,45 3 2092
Protein, videnskabelig 8,6 g 8,932 7,71 - 9,25 3 2092
Protein, deklaration 8,5 g 8,75 7,56 - 9,06 3 2092
Kulhydrat, difference 3,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 9,1 g 8 7,9 - 11,5 3 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,02 0,84 - 1,53 3 2092
Tørstof 22,1 g 21,2 19,8 - 25,3 3 2092
Vand 77,9 g 78,8 74,7 - 80,2 3 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 95,8 RE 1003
Retinol 92,0 µg 82 73 - 121 3 2092
D-vitamin 0,150 µg 1003
D3-vitamin 0,150 µg 1003
E-vitamin 0,240 α-TE
alfa-tokoferol 0,240 mg 0,21 0,17 - 0,34 3 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0300 mg 0,03 0,02 - 0,04 3 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,253 mg 0,25 0,24 - 0,27 3 2092
Niacinækvivalent 2,20 NE 1003
Niacin 0,213 mg 0,21 0,15 - 0,28 3 2092
B6-vitamin 0,0567 mg 0,06 0,05 - 0,06 3 2092
Pantothensyre 0,267 mg 0,23 0,23 - 0,34 3 2092
Biotin 1,80 µg 1,8 1,6 - 2 3 2092
Folat 2,80 µg 6 T 517
Frit folat 2,00 µg T 517
B12-vitamin 0,553 µg 0,49 0,49 - 0,68 3 2092
C-vitamin 1,000 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,000 mg 1 1017
beta-caroten 45,0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 440 mg 370 290 - 660 3 2092
Natrium, Na 235 mg 190 145 - 369 3 2092
Kalium, K 115 mg 116 103 - 125 3 2092
Calcium, Ca 89,3 mg 88 80 - 100 3 2092
Magnesium, Mg 8,73 mg 8,6 7,6 - 10 3 2092
Fosfor, P 121 mg 119 118 - 125 3 2092
Jern, Fe 0,0253 mg 0,026 0,014 - 0,036 3 2092
Kobber, Cu 0,0147 mg 0,018 0 - 0,026 3 2092
Zink, Zn 0,367 mg 0,36 0,35 - 0,39 3 2092
Jod, I 6,37 µg 5 4,1 - 10 3 2092
Mangan, Mn 0,00700 mg 0,006 0,006 - 0,009 3 2092
Chrom, Cr 0,460 µg 0,46 0,13 - 0,79 3 2092
Selen, Se 3,30 µg 3,3 2,9 - 3,7 3 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 3 - 5 2 T 333
Cobolt, Co 0,500 µg 2 T 333
Nikkel, Ni 0,643 µg 0,58 0,15 - 1,2 3 2092
Kviksølv, Hg 0,1000 µg 2 T 333
Arsen, As 1,000 µg 2 T 333
Cadmium, Cd 0,00400 µg 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 3 2092
Galaktose 0 g 0 3 2092
Glukose 0 g 0 3 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 2,77 g 2,9 2,4 - 3 3 2092
Sakkarose 0 g 0 3 2092
Disaccharider, total 2,77 g 1003
Sukkerarter, total 2,77 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,346 4,01 2092
C6:0 0,239 2,77 2092
C8:0 0,133 1,53 2092
C10:0 0,295 3,41 2092
C12:0 0,331 3,83 2092
C14:0 0,972 11,2 2092
C15:0 0,107 1,23 2092
C16:0 2,323 26,9 2092
C18:0 0,979 11,3 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,081 0,938 2092
C16:1,n-7 0,118 1,36 2092
C18:1,n-9 1,742 20,1 2092
C18:1,n-7 0,070 0,81 2092
C18:1,trans 0,401 4,65 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,147 1,7 2092
C18:2,conjugerede 0,048 0,554 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,081 0,938 2092
C18:2,trans 0,096 1,1 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,122 1,4 2092
Sum mættede 5,726 66,3 1003
Sum monoumættede 2,010 23,2 1003
Sum polyumættede 0,276 3,19 1003
Transfedtsyrer, total 0,497 5,75 1003
Fedtsyrer, total 8,631 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,081 0,938 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,147 1,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 32 mg 3 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 474 350 1059
Leucin 798 590 1059
Lysin 690 510 1059
Methionin 244 180 1059
Cystin 31 23 1059
Phenylalanin 447 330 1059
Tyrosin 474 350 1059
Threonin 298 220 1059
Tryptofan 119 88 1059
Valin 582 430 1059
Arginin 271 200 1059
Histidin 244 180 1059
Alanin 271 200 1059
Asparaginsyre 609 450 1059
Glutaminsyre 1690 1250 1059
Glycin 176 130 1059
Prolin 907 670 1059
Serin 487 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby