Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 649
Asparges, konserves
Engelsk navn
Asparagus, canned
Taxonomisk navn
Asparagus officinalis L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 39 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 68 kJ 1003
Energi, kcal 16 kcal 1003
total-N 0,256 g 0,144 - 0,512 4 1346, 1825
Protein, total 1,6 g 0,900 - 3,200 4 1346, 1825
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,5 g 1003
Kostfiber 1,5 g 1,2 - 1,6 4 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,7 - 1,0 4 1825
Tørstof 5,6 g 4,900 - 6,900 4 1825
Vand 94,4 g 93,100 - 95,100 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 41,1 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 493 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 1 1034
B1-vitamin 0,030 mg 0,015 - 0,042 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,035 - 0,040 2 1022
Niacin 0,517 NE 1003
niacin 0,300 mg 0,30 - 0,32 2 1018
B6-vitamin 0,110 mg 1938
Pantothensyre 0,070 mg 1344
Biotin 0,200 µg 1344
Folat 48,0 µg 6 1803
Frit folat 59,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 18,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,4 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 288 mg 249 - 322 4 1058
Kalium, K 111 mg 60 - 189 4 1058
Calcium, Ca 15,5 mg 4,99 - 22,6 9 1015, 1030
Magnesium, Mg 7,00 mg 4,3 - 11,2 4 1058
Phosphor, P 27,0 mg 20,3 - 41,8 6 1015
Jern, Fe 0,350 mg 0,12 - 1,1 5 1043
Kobber, Cu 0,055 mg 0,006 - 0,080 5 1348
Zink, Zn 0,440 mg 0,36 - 0,50 1347
Jod, I 0,700 µg 0,2 - 1,2 5 1055
Mangan, Mn 0,140 mg 0,13 - 0,17 5 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 3,0 - 5,0 5 1348
Selen, Se 0,200 µg 0,1 - 0,3 5 1348
Nikkel, Ni 4,90 µg 3,20 1,7 - 14,1 10 1932
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,1 - 0,2 5 1348
Arsen, As 0 µg 1655
Cadmium, Cd 0,200 µg 0,03 - 0,4 5 1348
Bly, Pb 4,00 µg 0,1 - 12 5 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,670 g 1314
Glucose 0,320 g 1314
Monosaccharider, total 0,990 g 1003
Lactose 0 g 1314
Maltose 0 g 1314
Saccharose 0,180 g 1314
Disaccharider, total 0,180 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,17 g 1003
Stivelse 0 g 1314
(a)Hexoses 0,190 g 1314
(b)Pentoses 0,230 g 1314
(c)UronicAcids 0,210 g 1314
Cellulose 0,750 g 1314
Lignin 0,100 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,022 27,5 1039
C18:0 0,001 1,25 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,25 1039
C18:1,n-9 0,002 2,50 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,050 62,5 1039
C18:3,n-3 0,004 5,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,023 28,8 1003
Sum monoumættede 0,003 3,75 1003
Sum polyumættede 0,054 67,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 5,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 62,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 46 180 1059
Leucin 74 290 1059
Lysin 67 260 1059
Methionin 18 72 1059
Cystin 6 22 1059
Phenylalanin 44 170 1059
Tyrosin 36 140 1059
Threonin 41 160 1059
Tryptofan 13 50 1059
Valin 74 290 1059
Arginin 61 240 1059
Histidin 28 110 1059
Alanin 113 440 1059
Asparaginsyre 148 580 1059
Glutaminsyre 340 1330 1059
Glycin 54 210 1059
Prolin 102 400 1059
Serin 77 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby