DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 649
Asparges, konserves
Engelsk navn
Asparagus, canned
Taxonomisk navn
Asparagus officinalis (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 68 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 68 kJ 1003
Energi (kcal) 16 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 16 kcal 1003
Protein 1,6 g 0,9 - 3,2 4 1825
Protein fra Aminosyrer 1,2 g 1003
Protein, deklaration 1,6 g 0,9 - 3,2 4 1825
Kulhydrat difference 3,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,5 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,2 - 1,6 4 1825
Fedt 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,72 g 4 1003
Aske 0,9 g 0,7 - 1 4 1825
Tørstof 5,6 g 4,9 - 6,9 4 1825
Vand 94,4 g 93,1 - 95,1 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 82,2 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 493 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-Tokoferol 0,250 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 0,015 - 0,042 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 0,035 - 0,04 2 1022
Niacinækvivalent 0,513 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,3 - 0,32 2 1018
B6-vitamin 0,110 mg 1938
Pantotensyre 0,0700 mg 1344
Biotin 0,200 µg 1344
Folat 48,0 µg 6 1803
Frit folat 59,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 18,4 mg 1003
Ascorbinsyre 18,4 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 288 mg 249 - 322 4 1058
Kalium 111 mg 60 - 189 4 1058
Calcium 15,5 mg 4,99 - 22,6 9 1015, 1030
Magnesium 7,00 mg 4,3 - 11,2 4 1058
Jern 0,350 mg 0,12 - 1,1 5 1043
Kobber 0,0550 mg 0,006 - 0,08 5 1348
Zink 0,440 mg 0,36 - 0,5 1347
Mangan 0,140 mg 0,13 - 0,17 5 1348
Krom 4,00 µg 3 - 5 5 1348
Selen 0,200 µg 0,1 - 0,3 5 1348
Fosfor 27,0 mg 20,3 - 41,8 6 1015
Jod 0,700 µg 0,2 - 1,2 5 1055
Nikkel 4,90 µg 3,2 1,7 - 14,1 10 1932
Kviksølv 0,200 µg 0,1 - 0,2 5 1348
Arsen 0 µg 1655
Cadmium 0,200 µg 0,03 - 0,4 5 1348
Bly 4,00 µg 0,1 - 12 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,670 g 1314
Glukose 0,320 g 1314
Sum monosakkarider 0,990 g 1003
Laktose 0 g 1314
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 0,180 g 1314
Sum disakkarider 0,180 g 1003
Sum sukkerarter 1,17 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1314
Cellulose 0,750 g 1314
Lignin 0,1000 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,022 27,5 1039
C18:0 0,001 1,25 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,25 1039
C18:1,n-9 0,002 2,5 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,050 62,5 1039
C18:3,n-3 0,004 5 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,023 28,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,003 3,75 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,054 67,5 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 62,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,256 1825
Isoleucin 46 180 1059
Leucin 74 290 1059
Lysin 67 260 1059
Methionin 18 72 1059
Cystin 6 22 1059
Phenylalanin 44 170 1059
Tyrosin 36 140 1059
Threonin 41 160 1059
Tryptofan 13 50 1059
Valin 74 290 1059
Arginin 61 240 1059
Histidin 28 110 1059
Alanin 113 440 1059
Asparaginsyre 148 580 1059
Glutaminsyre 340 1330 1059
Glycin 54 210 1059
Prolin 102 400 1059
Serin 77 300 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 1487
Cholin 21,4 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,00300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 39 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby