Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 662
Fløde 18 %
Engelsk navn
Cream, 18 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 785 kJ 1003
Energi, kcal 188 kcal 1003
total-N 0,423 g 1001
Protein, total 2,7 g 1001
Protein, deklaration 2,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 18,0 g 1001
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1001
Tørstof 25,6 g 1003
Vand 74,4 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 160 RE 1003
Retinol 153 µg 1003
ß-caroten 79,0 µg 1003
D-vitamin 0,210 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,210 µg 1003
E-vitamin 0,460 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,460 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,035 mg 0,032 - 0,040 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,152 - 0,178 5 1022
Niacin 0,670 NE 1003
niacin 0,070 mg 0,06 - 0,08 7 1018
B6-vitamin 0,040 mg 0,036 - 0,054 6 1025
Pantothensyre 0,320 mg 1352
Biotin 1,40 µg 1344
Folat 10,0 µg 1003
Frit folat 3,00 µg 1344
B12-vitamin 0,440 µg 0,37 - 0,51 3 1044
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 40,0 mg 1001
Kalium, K 140 mg 1001
Calcium, Ca 95,0 mg 90 - 100 4 1030
Magnesium, Mg 10,0 mg 9 - 10 4 1348
Phosphor, P 100 mg 78 - 150 4 1348
Jern, Fe 0,040 mg 1001
Kobber, Cu 0,007 mg 0,005 - 0,010 4 1348
Zink, Zn 0,340 mg 0,34 - 0,36 4 1348
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,007 mg 0,005 - 0,008 4 1348
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,179 µg 0,00 - 1,29 17 T 1174
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 1348
Arsen, As 1,00 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,90 g 1003
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 3,90 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,90 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,610 3,59 1227
C6:0 0,390 2,29 1227
C8:0 0,260 1,53 1227
C10:0 0,560 3,29 1227
C12:0 0,700 4,12 1227
C14:0 1,99 11,7 1227
C16:0 5,32 31,3 1227
C18:0 1,82 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,260 1,53 1227
C16:1,n-7 0,390 2,29 1227
C18:1,n-9 4,00 23,5 1227
C20:1,n-11 0,200 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,370 2,18 1227
C18:3,n-3 0,140 0,82 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,7 68,5 1003
Sum monoumættede 4,85 28,5 1003
Sum polyumættede 0,510 3,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 17,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,140 0,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,370 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 59 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 157 370 1059
Leucin 258 610 1059
Lysin 241 570 1059
Methionin 68 160 1059
Cystin 21 49 1059
Phenylalanin 135 320 1059
Tyrosin 114 270 1059
Threonin 114 270 1059
Tryptofan 36 86 1059
Valin 186 440 1059
Arginin 93 220 1059
Histidin 76 180 1059
Alanin 89 210 1059
Asparaginsyre 220 520 1059
Glutaminsyre 537 1270 1059
Glycin 55 130 1059
Prolin 262 620 1059
Serin 152 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby