DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 662
Fløde 18 %
Engelsk navn
Cream, 18 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 785 kJ 1003
Energi, kcal 190 kcal 1003
Nitrogen, total 0,423 g 1001
Protein, videnskabelig 2,7 g 1001
Protein, deklaration 2,6 g 1001
Kulhydrat, difference 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 18,0 g 1001
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1001
Tørstof 25,6 g 1003
Vand 74,4 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 160 RE 1003
Retinol 153 µg 1003
D-vitamin 0,210 µg 1003
D3-vitamin 0,210 µg 1003
E-vitamin 0,460 α-TE
alfa-tokoferol 0,460 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0350 mg 0,032 - 0,04 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,152 - 0,178 5 1022
Niacinækvivalent 0,676 NE 1003
Niacin 0,0700 mg 0,06 - 0,08 7 1018
B6-vitamin 0,0400 mg 0,036 - 0,054 6 1025
Pantothensyre 0,320 mg 1352
Biotin 1,40 µg 1344
Folat 10,00 µg 1003
Frit folat 3,00 µg 1344
B12-vitamin 0,440 µg 0,37 - 0,51 3 1044
C-vitamin 1,000 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,000 mg 1344
beta-caroten 79,0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 40,0 mg 1001
Kalium, K 140 mg 1001
Calcium, Ca 95,0 mg 90 - 100 4 1030
Magnesium, Mg 10,00 mg 9 - 10 4 1348
Fosfor, P 100,0 mg 78 - 150 4 1348
Jern, Fe 0,0400 mg 1001
Kobber, Cu 0,00700 mg 0,005 - 0,01 4 1348
Zink, Zn 0,340 mg 0,34 - 0,36 4 1348
Jod, I 10,1 µg 1 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,00700 mg 0,005 - 0,008 4 1348
Chrom, Cr 0,0520 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,179 µg 0 - 1,29 17 T 1174
Kviksølv, Hg 0,1000 µg 4 1348
Arsen, As 1,000 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 3,90 g 1003
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 3,90 g 1003
Sukkerarter, total 3,90 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,610 3,58 1227
C6:0 0,390 2,29 1227
C8:0 0,260 1,52 1227
C10:0 0,560 3,29 1227
C12:0 0,700 4,11 1227
C14:0 1,990 11,6 1227
C16:0 5,320 31,2 1227
C18:0 1,820 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,260 1,52 1227
C16:1,n-7 0,390 2,29 1227
C18:1,n-9 4,000 23,5 1227
C20:1,n-11 0,200 1,17 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,370 2,17 1227
C18:3,n-3 (ALA) 0,140 0,823 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,650 68,4 1003
Sum monoumættede 4,850 28,5 1003
Sum polyumættede 0,510 2,99 1003
Fedtsyrer, total 17,010 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,140 0,823 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,370 2,17 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 157 370 1059
Leucin 258 610 1059
Lysin 241 570 1059
Methionin 68 160 1059
Cystin 21 49 1059
Phenylalanin 135 320 1059
Tyrosin 114 270 1059
Threonin 114 270 1059
Tryptofan 36 86 1059
Valin 186 440 1059
Arginin 93 220 1059
Histidin 76 180 1059
Alanin 89 210 1059
Asparaginsyre 220 520 1059
Glutaminsyre 537 1270 1059
Glycin 55 130 1059
Prolin 262 620 1059
Serin 152 360 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby