Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 666
Skinke, kogt, konserves
Engelsk navn
Pork, ham, cured, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,910
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 467 kJ 1003
Energi, kcal 112 kcal 1003
total-N 2,512 g 1312
Protein, total 15,7 g 1312
Protein, deklaration 15,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 5,4 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,2 g 1312
Tørstof 25,3 g 1312
Vand 74,7 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,524 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,084 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,088 µg 1300
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,520 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,250 mg 1344
Niacin 6,75 NE 1003
niacin 3,90 mg 1344
B6-vitamin 0,270 mg 1352
Pantothensyre 0,440 mg 1352
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 777
Folat 2,10 µg 0,8 - 4,6 4 T 777
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1310 mg 1231 - 1485 7 1061
Kalium, K 281 mg 213 - 313 7 1061
Calcium, Ca 6,00 mg 2,8 - 12 4 1348
Magnesium, Mg 19,0 mg 17,3 - 20,2 3 1058
Phosphor, P 200 mg 120 - 250 4 1348
Jern, Fe 0,870 mg 0,65 - 1,54 7 1061
Kobber, Cu 0,070 mg 0,050 - 0,100 7 1061
Zink, Zn 1,90 mg 1,5 - 3,0 7 1061
Jod, I 1,00 µg 0,35 - 2,1 5 T 988
Mangan, Mn 0,012 mg 0,008 - 0,017 4 1348
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 160 126 T 777
Selen, Se 12,1 µg T 779
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 40,2 126 T 777
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 777
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 23,9 126 T 777
Bly, Pb 6,20 µg 2,90 0 - 150 126 T 777
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,075 1,53 1344
C15:0 0,000 0,00 1344
C16:0 1,30 26,5 1344
C17:0 0,000 0,00 1344
C18:0 0,580 11,8 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,190 3,87 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1344
C18:1,n-9 2,22 45,1 1344
C20:1,n-11 0,029 0,60 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,475 9,67 1344
C18:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,045 0,91 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,96 39,8 1003
Sum monoumættede 2,44 49,6 1003
Sum polyumættede 0,520 10,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,91 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,520 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 779 310 T 777
Leucin 1180 470 T 777
Lysin 1410 560 T 777
Methionin 402 160 T 777
Cystin 106 42 T 777
Phenylalanin 578 230 T 777
Tyrosin 528 210 T 777
Threonin 678 270 T 777
Tryptofan 171 68 T 777
Valin 854 340 T 777
Arginin 929 370 T 777
Histidin 603 240 T 777
Alanin 904 360 T 777
Asparaginsyre 1410 560 T 777
Glutaminsyre 2090 830 T 777
Glycin 728 290 T 777
Prolin 578 230 T 777
Serin 628 250 T 777

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby