Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 707
Lammebrissel, rå
Engelsk navn
Sweatbread, lamb, raw
Taxonomisk navn
Ovis aries
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,735
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 549 kJ 1003
Energi, kcal 131 kcal 1003
total-N 2,448 g 1344
Protein, total 15,3 g 1344
Protein, deklaration 15,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 7,8 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1003
Tørstof 24,5 g 1344
Vand 75,5 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg 1001
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 0 - 0,08 2 1034
B1-vitamin 0,095 mg 0,054 - 0,119 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,139 - 0,187 4 1022
Niacin 7,47 NE 1003
niacin 4,20 mg 3,6 - 4,6 6 1018
B6-vitamin 0,030 mg 1344
Pantothensyre 1,00 mg 1344
Biotin 3,00 µg 1344
Folat 13,0 µg 1344
Frit folat 11,0 µg 1344
B12-vitamin 3,20 µg 2,18 - 4,13 2 1044
C-vitamin 58,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 58,0 mg 54 - 68 3 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 54,3 - 67,1 3 1058
Kalium, K 339 mg 304 - 380 3 1058
Calcium, Ca 3,00 mg 3 - 4 4 1030
Magnesium, Mg 6,20 mg 5,4 - 6,7 3 1058
Phosphor, P 400 mg 1344
Jern, Fe 0,970 mg 0,74 - 1,2 4 1043
Kobber, Cu 0,200 mg 1344
Zink, Zn 1,90 mg 1344
Jod, I 1,80 µg 0,8 - 3,2 4 1055
Mangan, Mn 0,082 mg 0,062 - 0,12 4 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 4 1348
Selen, Se 6,00 µg 5,0 - 8,0 4 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 4 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 10 - 30 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,040 0,71 1344
C14:0 0,281 5,01 1344
C15:0 0,034 0,60 1344
C16:0 1,24 22,1 1344
C17:0 0,063 1,12 1344
C18:0 1,28 22,8 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,149 2,66 1344
C17:1,n-7 0,075 1,34 1344
C18:1,n-9 2,13 37,9 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,120 2,14 1344
C18:3,n-3 0,126 2,25 1344
C20:4,n-6 0,075 1,34 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,94 52,3 1003
Sum monoumættede 2,35 41,9 1003
Sum polyumættede 0,321 5,72 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,61 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,126 2,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,195 3,47 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 260 mg 1344
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 539 220 1344
Leucin 979 400 1344
Lysin 1320 540 1344
Methionin 220 90 1344
Cystin 196 80 1344
Phenylalanin 514 210 1344
Tyrosin 367 150 1344
Threonin 563 230 1344
Tryptofan 196 80 1344
Valin 661 270 1344
Arginin 906 370 1344
Histidin 441 180 1344
Alanin 783 320 1344
Asparaginsyre 1050 430 1344
Glutaminsyre 2130 870 1344
Glycin 955 390 1344
Prolin 783 320 1344
Serin 612 250 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby